Artiklar

13.04.2022

5 idéer till inlägg på sociala medier

Sociala mediers betydelse för företagets synlighet är obestridlig. Sociala medier är ett utmärkt sätt att öka intresset för ditt företag på ett enkelt och billigt sätt. Det är ett ypperligt verktyg som du kan använda för att presentera ditt företag och dina tjänster för människor. Sociala medier erbjuder många möjligheter, men kräver också lite arbete.

Läs mer


17.03.2022

Företagarens välbefinnande är en garanti för företagets framgång

Företagande är ofta mer en livsstil än bara ett arbete. Hur du som företagare mår återspeglas emellertid direkt i ditt företag. Du är ditt företags grundval och synligaste reklam. Därför är det viktigt att du som företagare tar hand om dig själv så att du orkar. Om företagaren driver sig själv till utmattning, står heller inte företagsverksamheten på en hållbar grund. När arbetsförmågan lider, lider också företaget.

Läs mer


01.03.2022

Rekrytering som en del av företagsstrategin

Det finns arbete så det räcker, men det är brist på arbetstagare. Låter det bekant? Bristen på kompetent arbetskraft kommer i framtiden att begränsa tillväxtplanerna för allt fler företag. Det finns emellertid inga snabba lösningar och därför lönar det sig att göra rekrytering till en del av företagets tillväxtstrategi redan nu.

Läs mer


23.02.2022

SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAGARES CHECKLISTA FÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING

Många företag kämpar med den digitala marknadsföringen, och särskilt för mindre företag är en utmaning resurserna: hur få tid över för innehållsproduktion när man har arbete så det räcker och blir över. Att satsa på digital marknadsföring betalar sig emellertid tillbaka.

Läs mer


25.01.2022

5 tips för att förbättra samspelet i teamet

Olikheter i arbetsgemenskapen är en resurs, men kan också orsaka missförstånd och konflikter. Risken ökar vid distansarbete när den ordlösa kommunikationen och kontakten saknas.

Läs mer


03.01.2022

Produktivt arbete utan onödig brådska

Brådska och stress är trista kumpaner. Företagsutvecklaren Minna Lojander berättar hur man kan hantera tiden bättre och på så sätt göra arbetet produktivt utan att bli utmattad.

Läs mer


01.12.2021

Ett starkt företag anpassar sig och förändrar marknaden

Ju fler ben företaget står på, desto bättre klarar det sig i en föränderlig omvärld. Vi har sett att affärsverksamhetens förutsättningar kan gå förlorade på en natt. Företagets beredskap att klara av kriser och snabba förändringar kan stärkas på många sätt. Det lönar sig att börja ett aktivt utvecklingsarbete direkt.

Läs mer


01.11.2021

Företagarens bästa utvecklingspartner

Utveckling av affärsverksamheten är en av de högsta prioriteringarna för ett framgångsrikt företag. Det betyder inte nödvändigtvis enbart tillväxt i siffror. Det kan också innebära kontinuerlig finslipning av tjänsterna, produkterna och marknadsföringen så att de bättre motsvarar kundernas förväntningar.

Läs mer


01.10.2021

Byggnadsarbete betyder attraktion

I Keukes verksamhetsområde byggdes år 2019 sammanlagt 2 505 nya bostäder. Antalet färdiga bostäder per 1000 boende var 12,81. Det motsvarande antalet för hela landet är 7,61.

Läs mer


01.09.2021

Utöka ditt nätverk, lära känna varandra, gör försäljning

Som företagare behöver jag inte vara aktiv på Linkedin eftersom jag inte letar efter jobb. Låter det bekant? Enligt Samuli Salonen, försäljningsdirektör för Advanced B2B Tillväxtmarknadsföringskontoret, är Linkedin mycket mer än bara en jobbsökarkanal. Nu förklarar han hur Linkedin kan användas för att främja försäljning.

Läs mer


 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor