Artiklar

01.10.2021

Byggnadsarbete betyder attraktion

I Keukes verksamhetsområde byggdes år 2019 sammanlagt 2 505 nya bostäder. Antalet färdiga bostäder per 1000 boende var 12,81. Det motsvarande antalet för hela landet är 7,61.

Läs mer


01.09.2021

Utöka ditt nätverk, lära känna varandra, gör försäljning

Som företagare behöver jag inte vara aktiv på Linkedin eftersom jag inte letar efter jobb. Låter det bekant? Enligt Samuli Salonen, försäljningsdirektör för Advanced B2B Tillväxtmarknadsföringskontoret, är Linkedin mycket mer än bara en jobbsökarkanal. Nu förklarar han hur Linkedin kan användas för att främja försäljning.

Läs mer


01.08.2021

Planering är stöd för en ny entreprenör

På kliniken svarar Keukes experter på de grundläggande frågorna som berör företagare i vardagen. Ett rekordantal nya företag har skapats under det senaste året. Företagsutvecklare Ari Ainola förklarar vad nya entreprenörer ska satsa på och hur de kan få igång sin verksamhet.

Läs mer


01.07.2021

På sommaren finns det tid för utveckling

På sommaren avtar takten i många företag när kunder och anställda semestrar. Det innebär mer tid för planering. Få ut det mesta av din tid och förbered dig för den hektiska hösten och vintern. Du behöver dock inte ta itu med allt ensam, för vi på Keuke hjälper dig gärna. Vi har öppet hela sommaren. Ta kontakt och tillsammans utvecklar vi ditt företag till en ny nivå!

Läs mer


01.06.2021

Det lönar sig att påbörja ägarförändringsprocessen nu!

På kliniken svarar Keukes experter på de grundläggande frågorna som berör företagare i vardagen. Förändringar av företagsägarskap är nu mycket aktuella eftersom en stor del av nuvarande företagare går i pension. Företagsutvecklare Marianne Ahvenranta berättar om vad som behövs för ett lyckat ägarbyte.

Läs mer


01.05.2021

Mellersta Nyland växer

Nya företag, utrymme, kunnande, aktivitet, nätverk och entusiasm. Det finns många orsaker till att placera sig i Mellersta Nyland. Vid sidan av andra bra tjänster förenas kommunerna Träskända, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby av det gemensamma utvecklingsbolaget Keuke som med sin expertis ökar områdets företags livskraft och tillväxt.

Läs mer


01.04.2021

Data är dagens ångmaskin

Den nya tidens slogan är att den som har data har makt. Information är alltså guld värd, men bara för den som också kan utnyttja informationen i sin affärsverksamhet och planering. Keuke erbjuder information om livskraft åt företagen i sitt område och åt kommunernas beslutsfattare.

Läs mer


01.03.2021

Försäljningen tas till webben

Löpskor, tårta och veckans matuppköp. Många av dina kunder har säkert märkt att de kan köpa nästan vad som helst på nätet nuförtiden. Har du tänkt på möjligheten att de i framtiden kunde köpa också ditt företags produkter och tjänster där?

Läs mer


01.02.2021

Anpassning av affärsplanen

Att utveckla något nytt är aktuellare än någonsin. Den här speciella situationen har stängt butiker och restauranger, annullerat evenemang och satt stopp för resandet - för att inte tala om alla indirekta verkningar. Så vad göra i stället?

Läs mer


01.01.2021

Prissätt rätt

Priset är kanske en av de mest kända och använda konkurrensmetoderna. Men den är snabbt använd – priset kan ju inte pressas ner hur mycket som helst. Därför lönar det sig att i sina produkter och tjänster fokusera mer på mervärde och kundfördelar.

Läs mer


 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor