Innehåll »
 

Artiklar

01.07.2019

Vårt gäng

UTBILDNINGAR

Det är bra att komma överens om utbildningar på årsnivå. Inom många branscher har man lagstadgade obligatoriska utbildningar, men det är bra att vid sidan av dessa även ha möjlighet till frivilliga utbildningar. Kom överens med personalen om ramarna för utbildningarna – hur många dagar per år som används för dessa och hurdana utbildningar som rekommenderas. Lyssna på personalens behov och önskemål, men håll ändå målet för företagets kunnande klart i allas minne. Kom även överens om att kunskap från utbildningarna delas till hela personalen .

 

VÄLBEFINNANDE I ARBETET

Välbefinnande är en summa av många saker. Som arbetsgivare är du skyldig att erbjuda en trygg och trivsam arbetsmiljö och bästa möjliga arbetsförhållanden. Utöver detta kan du uppmuntra arbetstagare att sköta om sin egen ork och hälsa genom att erbjuda motionssedlar eller genom att ordna gemensamma motionsstunder. Arbetsplatsens atmosfär är en essentiell del av välbefinnandet på arbetsplatsen, likaså arbetstagarnas motivation. Vet alla säkert företagets gemensamma värden, betydelse och riktning? 

 

UTVECKLINGSSAMTAL

En öppen diskussionskultur är A och O för allt. Kom ihåg att dagligen ge respons och vara närvarande då man talar med dig. Utöver detta är det bra att en gång om året sitta ned och diskutera allting i lugn och ro. Utvecklingssamtalen får inte vara endast en formalitet, utan det är en chans att uppdatera tankar och önskemål till mål.

 

UPPMÄRKSAMMANDE OCH VÅRA SPECIALITETER

Små gester och uppmärksammanden är det man minns bäst. Bjuder man på tårta då ni lyckas med en stor affär? På en del arbetsplatser firar man även misstag, eftersom man lär sig allra mest av dem då man öppet går igenom dem tillsammans. Fundera på vilka är ert gängs egna specialiteter, vad ni blir entusiastiska av och som är speciella för er.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen