Innehåll »
 

Artiklar

03.06.2019

Årets andra hälft börjar

PLANERA NÄR DU HAR TID

Mitt i brådskan har man inte tid att planera och utveckla. Inom varje bransch har man brådskande perioder och å andra sidan lugnare tider. Det lönar sig att identifiera dessa säsonger och reservera tid för planering vid de lugnare tiderna. Med god planering kan man även fylla dessa lugnare tider och å andra sidan jämna ut de brådskande perioderna.

Ha med dig ett anteckningshäfte där du skriver upp missförhållanden och punkter för utveckling. Även om du inte skulle ha tid att sätta dig in i saken just nu, så finns de åtminstone antecknade i väntan på den stund, då det finns tid att göra något åt dem.

 

KASSAN I SKICK INNAN SEMESTERN 

Sommaren och semestrarna belastar företagets kassa – beroende på bransch förstås. Innan semestrarna lönar det sig att gå igenom fordringar och vid behov skicka påminnelseräkningar. Annars kan man vid återkomsten från semestern ha en överraskning väntande, då försäljningsfakturorna ännu är på sin väg, men de egna inköpsfakturorna behöver betalas.

Det lönar sig inte annars heller att dröja med reskontra. Det är framför allt ditt företags fördel att fakturorna cirkulerar snabbt. Gör alltså till en vana att gå igenom listan med fordringar en gång i veckan och påminn om försenade räkningar.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen