Innehåll »
 

Artiklar

01.03.2019

All nytta av bokföringen

Bokslutsanalys är aktuellt för nya företagare i början av året. Med olika slags mätare får man viktig information om företagets aktuella tillstånd. Med hjälp av talen kan du även reflektera över vart ditt företag är på väg. Eller vilka som är företagets svagheter och styrkor? Du har all behövlig information i bruk, och besluten behöver inte fattas utgående från antaganden.

Varje bransch har sina egna viktiga indikatorer. Därför är det bra att definiera för sig själv de tal som man vill granska. Det är bra att följa talen på årsnivå, men även på månadsnivå. Genom att fästa uppmärksamhet vid de rätta sakerna har företaget möjlighet att uppnå ställda mål med mindre satsning.

Indikatorerna i bokslutet avslöjar information från flera års tid. På så sätt kommer inte långsamma förändringar som en överraskning bland de vardagliga ärendena. Med hjälp av indikatortalen kan du utveckla ditt företag så att det blir ännu mer lönsamt. 

 

Boka tid för kostnadsfritt möte och vi kan tillsammans analysera talen i bokslutet. keuke (at) keuke.fi, telefon 050 341 3210.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen