Artiklar

02.12.2019

Varifrån får man pengar för tillväxt och utveckling?

På Kliniken svarar Keukes experter på frågor från företagarens vanliga vardag och i samband med företagets utveckling.

Läs mer


01.11.2019

Välkommen till ett nytt år

Julen närmar sig, likaså årsskiftet. Övergången i kalenderår innebär för de flesta företagen även övergång i redovisningsperiod. Vilka alla ärenden är aktuella i företaget just nu?

Läs mer


01.10.2019

Lämplig medarbetare sökes

På kliniken svarar Keukes experter på frågor som företagare har i samband med företagets vardag och utveckling. Vid anställning och rekrytering av ny medarbetare får man råd av företagsrådgivare Riitta Backman.

Läs mer


02.09.2019

Försäljning och marknadsföring är systematik

Borde sälja, men var hittar man tid för det? Marknadsföring behövs, men det blir inte gjort. Låter det bekant? Läs här och kanske du hittar ett riktigt försäljningsproffs inuti dig.

Läs mer


01.08.2019

Tillväxt uppnås med vilja, mål och uthållighet

På kliniken svara Keukes experter på frågor från företagares vardag. Kundchef Alma Olanko berättar vad som behövs för tillväxt.

Läs mer


01.07.2019

Vårt gäng

Säkert anser varje företagare att en professionell och motiverad personal är företagets viktigaste resurs. Men vad innebär det i företagets vardag? Hur tar du hand om personalen? Hurdan är er arbetsplatsatmosfär eller företagskultur? Det är bra att fundera på personalen på årsnivå alldeles såsom på marknadsföringen och ekonomin.

Läs mer


03.06.2019

Årets andra hälft börjar

I juni är man i mitten av kalenderåret. Hur ser företaget försäljning ut i detta skede av året? Är man inom budgeten eller behövs korrigerande åtgärder? Nu är det även rätt tid att börja förbereda hösten och den kommande jultiden, som för många företagare är huvudsäsong.

Läs mer


01.05.2019

Klientupplevelsen viktigare än priset

På kliniken svarar Keukes experter på frågor som företagare har i samband med företagets vardag och utveckling. Denna gång belyser våra experter möjligheterna inom tjänstedesign.

Läs mer


01.04.2019

Företagande förutsätter realism och drömmar

På kliniken svarar Keukes experter på frågor som företagare har i samband med företagets vardag.
Kundchef Sari Virta hjälper vid grundande av företag.

Läs mer


01.03.2019

All nytta av bokföringen

Resultat förutsätter regelbundna mätningar. Det lönar sig att dra all nytta av ett nyligen framställt bokslut, för det erbjuder en god möjlighet att utveckla företagets verksamhet.

Läs mer


 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor