Artiklar

02.12.2020

Snabb första hjälp och förberedelse för framtiden

På Kliniken svarar Keukes experter på företagares vardagsfrågor. Företagsutvecklare Tomi Paakkunainen berättar hurudan hjälp företagare kan få i coronakrisen och hur man kan förbereda sig för motsvarande oväntade fenomen.

Läs mer


02.11.2020

En bra rapport som avslutning på ett lyckat projekt

På Kliniken svarar Keukes experter på företagares vardagsfrågor. För tillfället funderar många företagare på slutrapporteringen för projekt som genomförts med utvecklingspengar. Företagsutvecklare Miia-Mari Koskinen berättar vad som ska beaktas.

Läs mer


01.10.2020

Se hit nya företagare – vill du öka din försäljning och få fler kunder?

Känns det som om det är svårt att få sin röst hörd? Vet du inte riktigt var kunderna finns och hur och var du ska nå dem? Vilket budskap går bäst hem?

Läs mer


01.09.2020

Ingredienserna för tillväxt är vilja, mål och ihärdighet

Vad behövs för tillväxt? Det tar vi reda på i denna artikel med hjälp av relevanta frågor och svar.

Läs mer


03.08.2020

Snabbare framgång med nätverk

Att nätverka. Vad ska man tänka om det? Många kategoriserar det som meningslöst socialt humbug, medan andra ser det som ett sätt att utvecklas och växa. I denna text får du en insikt i betydelserna av och möjligheterna med att nätverka.

Läs mer


01.07.2020

Många sätt att finansiera – det viktigaste är planerna

Hurdan finansiering finns tillgänglig för företag och hur lönar det sig att förbereda sig på att ansöka om finansiering? Här kommer några bra frågor och svar.

Läs mer


02.06.2020

Skickar du redan elektroniska fakturor?

Den nya lagen om elektronisk fakturering trädde i kraft 1.4.2020. För företag innebär detta att de måste ha beredskap att skicka fakturor som e-fakturor om företagets kunder omfattar företag, kommuner eller finska staten. Efter tidsfristen kan mottagaren av fakturan med andra ord vägra att ta emot andra fakturor än e-fakturor.

Läs mer


05.05.2020

Fart på försäljningen med hjälp av sociala medier

Sociala medier har i rask takt blivit en del av företagens marknadsföring, och denna utveckling kommer inte att avta under de kommande åren. Nu om någonsin är det ett bra tillfälle att lära sig behärska sociala medier och nå nya kunder.

Läs mer


01.04.2020

Smarta mål

Räcker inte din tid till för allt och ogjorda arbeten bara hopar sig? Sätt upp målet på rätt sätt, så uppnår du det du vill.

Läs mer


02.03.2020

Vad berättar bokslutet?

En årscheckning är aktuell föregående års bokslut är färdigt. Det lönar sig att utnyttja bokföringen och rapporterna till fullo.

Läs mer


03.02.2020

Skriv upp dina mål

Det har konstaterats att antecknande av mål främjar deras förverkligande. Annars förblir målen drömmar. Likaså gör planering verksamheten mer effektiv. Nu är en bra tidpunkt att skriva upp målen för året och vilka aktioner som gör att de uppnås.

Läs mer


01.01.2020

Öppna gränserna

På Kliniken svarar Keukes experter på frågor från företagarens vanliga vardag och i samband med företagets utveckling.

Läs mer


 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor