Innehåll »
 

Artiklar

01.11.2021

Företagarens bästa utvecklingspartner

Om du behöver hjälp med prissättning och att nå bättre resultat, vem vänder du dig till? Om du har en ny företagsidé eller innovation som du vill gå vidare med, vem utreder eventuella finansiärer för dig? 

– Vi har gjort det här enkelt för företagare och företag. Allt som behövs är ett e-postmeddelande eller ett samtal till Keuke, så börjar det hända saker. Vi har 12 egna experter som sparrar och hjälper, och dessutom är vi omgivna av ett omfattande nätverk tillväxtpartner, berättar Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen. 

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab (Keuke) är ett utvecklingsbolag som ägs av sju kommuner och vars uppgift är att möjliggöra lokala företags tillväxt och livskraft.  Keuke betjänar företag i Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. 

– Ofta kan kunderna mycket noggrant berätta vad de behöver råd med. Till exempel behöver man fungerande praxis och verktyg för försäljning och marknadsföring. Ibland har kunden bara som mål att till exempel göra bättre resultat, men vet inte vad de borde göra och var de ska börja.

Konkreti i utvecklingen

När kunden kommer för att tala med Keuke, inleds samarbetet ofta med en utvärdering av affärsverksamheten. Med hjälp av den hittar man konkreta utvecklingsobjekt i företaget. 

– Att göra ett bättre resultat består av många saker. Det påverkas av marknadsföring, försäljning, kundkännedom, prissättning, specialisering, lagerhantering, kundtjänst, tillgänglighet, konkurrensläge och alla processer i företaget. Genom att utvärdera affärsverksamheten kan vi komma åt de saker som tydligt behöver utvecklas, beskriver Elina Pekkarinen. 

– Utveckling som ord är mycket diffust och ofta kan företagaren ha svårt att urskilja vilka alla saker Keuke kan hjälpa med. Enligt kundresponsen vi får hjälper redan en utomstående experts synvinkel företagaren att se utvecklingsobjekt för sitt företag. 

Keukes grundläggande rådgivningstjänster är avgiftsfria för företagare. 

– Här kommer ett tips som det lönar sig att ta fasta på. Vilken sak eller fråga du än har gällande ditt företag, ring eller mejla oss. Om vi inte själva kan hjälpa eller om vi vet att någon annan vet mer om saken, hänvisar vi dig vidare i vårt nätverk. Men vi sköter det!

Hur kan vi stå till tjänst? Läs mer på keuke.fi, mejla keuke @ keuke.fi eller ring på tfn 050 341 3210.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 






 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen