Innehåll »
 

Nyheter

21.03.2019

FÖRETAGSTJÄNSTERNAS PUNKTINSATS I SIBBO

FÖRETAGSTJÄNSTERNAS PUNKTINSATS I SIBBO

VI BJUDER PÅ MORÖTTER SOM HJÄLPER DIG FÅNGA FLER KANINER


Hur får ett företag fler kunder? Hur kan man effektivera eller rikta försäljningen bättre? Var hittar man finansiering för investeringarna? Eller var hittar man arbetskraft? På dessa frågor, som företagare och företag grubblar över, kan man snabbt få svar.

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab (Keuke) och Sibbo kommuns näringslivstjänster gör punktinsatser på företag i Sibbo under de två första veckorna i april.

– Keuke betjänar och hjälper nog företag i Sibbo året om, men med denna kampanj vill vi nu väcka upp företagen på orten att utveckla och växa, konstaterar Elina Pekkarinen, verkställande direktör vid Keuke.

Företagen i Sibbo kan välja en lämplig tid mellan antingen 1–5 april 2019 eller 8–12 april 2019. Mötet kan hållas i företagets utrymmen eller i verksamhetscentret Vägskäl i Sibbo.

– I mötena deltar Elina Duréault, näringschef i Sibbo, så man kan samtidigt skicka hälsningar till Sibbo kommun.


VARFÖR SKA MAN UTVECKLA?

För att företaget ska ha framgång krävs ständig utveckling och förnyelse. Företaget måste växa för att inte tyna bort. All slags utveckling är tillväxt: utveckling av nya produkter och tjänster, effektivering av marknadsföringen, rätt prissättning och nya målgrupper, erövring av nya marknader, nya verksamhetssätt och alla slags investeringar.

– Alla företagare är naturligtvis intresserade av hur man kan få fler kunder, mer försäljning och bättre resultat. Att uppnå dessa är en summa av flera faktorer, men det är alltid bra att börja med det delområde, där det finns mest utrymme för förbättring, säger Pekkarinen.

Det är värt att genomföra tillväxten och utvecklingen på ett kontrollerat sätt, ett projekt i taget. Bäst kommer man igång genom att diskutera med experter.


Keuke är ett lokalt utvecklingsbolag som hjälper företag i Mellersta Nyland att utvecklas och växa i Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. Keuke erbjuder expertrådgivning  i alla ärenden som gäller företagsverksamhet, till exempel aktivering av försäljningen och marknadsföringen, genomgång av ekonomi- och finansieringsfrågor, planering av investeringar, att hitta samarbetsparter, internationalisering och ägarbyten.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen