Innehåll »
 

Nyheter

19.11.2019

Vi är årets företagsmentorregion

VI ÄR ÅRETS FÖRETAGSMENTORREGION

Mellersta Nyland har valts till årets företagsmentorregion 2019. Företagsmentorverksamheten har växt både kvantitativt och kvalitativt inom Mellersta Nyland. Därtill fick regionen utmärkta kundbelåtenhetsresultat i Finlands Företagsmentorers kvalitetsenkät. 

Mellersta Nylands regionskoordinator för Mellersta Nyland, Keukes servicekoordinator Minna Lojander är glad över utmärkelsen.

- Företagsmentorverksamheten stöder fint Keukes sparring- och rådgivningsarbete. En mentor ger företaget en personlig partner att bolla utbyta tankar med och som stöd i beslutsfattning. Vi rekommenderar alltid företagsmentor särskilt åt sådana företagare som inte har möjlighet att inom företaget eller i nära kretsen gå igenom företagets ärenden. 

Finlands Företagsmentorers kvalitetsutredning utfördes nu för tredje gången. Med utredningen mäter man klientbelåtenheten och hur företagsmentorerna förbinder sig till verksamheten. Finlands Företagsmentorer rf:s styrelseordförande Kaarlo Nurmiranta berättar att resultaten i kvalitetsutredningen är genomgående utmärkta och klientresponsen positiv och uppmuntrande.

Mellersta Nyland har som en ganska liten region bredvid vår största region lyckats hålla sin nivå utmärkt i utvecklingen och har gjort utmärkt progression med olika mätare, konstaterar Nurmiranta.

Enligt regionsmentor Pekka Rairala, som koordinerar företagsmentorverksamheten i Mellersta Nyland, berättar resultaten att företagsmentorerna i regionen har stark förbindelse till verksamheten.

 - Vi har i Mellersta Nyland över trettio aktivt verksamma företagsmentorer. Vi har fått flera nya medlemmar i vårt nätverk i år, och vi har utvecklat gott nätverk med olika företagsintressenter. Ett stort tack för detta val går även till Keuke, som har ett nära samarbete med regionens företagsmentorer, berättar Raitala.

Finlands Företagsmentorer rf är ett riksomfattande nätverk som består av erfarna företagare, företagsledare och experter inom handel, och har 1200 medlemmar. Företagsmentorerna erbjuder sitt kunnande och sin expertis kostnadsfritt för att lösa utmaningar inom affärsverksamheten i företagarledda företag i Finland. www.yrityskummit.fi

 Skulle du vilja ha en egen företagsmentor?

 

 Ta kontakt: minna.lojander@keuke.fi, telefon 041 525 8485

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen