Innehåll »
 

Nyheter

30.01.2020

Hjälp med utveckling av affärsverksamheten: Ansökan till Nylands Tillväxtstig har börjat

Kasvu Open förenar aktörer i östra Nyland, mellersta Nyland och västra Nyland till Nylands Tillväxtstig säsongen 2020. På Tillväxtstigen får de utvalda företagen avgiftsfri sparring som hjälper dem att utveckla och öka sin affärsverksamhet. Ansökan till Nylands Tillväxtstig pågår till 11.3.2020.

För Nylands Tillväxtstig väljs 30 tillväxtssökande företag. Företagen väljs av Tillväxtstigens jury, som består av representanter för Tillväxtstigens partner. Juryns valkriterier är samma för alla Tillväxtstigar inom Kasvu Open: marknadspotential, team, tillväxtförmåga och bevis.

Parkeringsbiljetter och bensin spelar ingen roll i jämförelse med det resultat vi har fått genom det här (300 000 euro i offerter). Stämningen var mycket bra under varje evenemangsdag. När man var tvungen att satsa själv, så gav man mer. Verkligen en tuff erfarenhet, gå absolut med, säger Loxus 3D Tunnelinspections Oy:s verkställande direktör och ägare Mikko Simola. Företaget utsågs till vinnare av Mellersta Nylands Tillväxtstig säsongen 2019.

 

Sök till Nylands Tillväxtstig: https://kasvuopen.fi/hae-mukaan/

 

VAL TILL TILLVÄXTSTIGEN 

Varje medlem i Tillväxtstigens jury poängsätter varje sökande på skalan 1–10 enligt bedömningskriterierna. Av de företag som valts till Tillväxtstigarna får 75 procent delta på grundval av poäng. Resten väljs utifrån diskussioner mellan jurymedlemmarna.

I slutet av sparringsdagarna väljer juryn de två mest potentiella företagen till finalen i Kasvu Open. Finalisterna tävlar om segern i Kasvu Open under Kasvu Open Karnevalen 28–29.10.2020.

 

TIDTABELL FÖR TILLVÄXTSTIGEN

Under två sparringsdagar får företagen som valts till Tillväxtstigen enskilt träffa experter som hjälper företagen med deras utmaningar med tillväxt. 

Den första sparringsdagen för företag i västra Nyland ordnas 15.4.2020, för företag i östra Nyland 16.4.2020 och för företag i mellersta Nyland 21.4.2020 i Träskända.

 

För alla företag ordnas en gemensam andra sparringsdag i Tusby 14.5.2020.

Partner för Nylands Tillväxtstig är: Keuke, TE-byrån i Nyland, Helsingforsregionens handelskammareNylands förbundNylands FöretagareKeudaVästra Nylands HandelskammareLuksiaNovago och Posintra.

 

Mer information:

keuke (at) keuke.fi eller 050 341 3210

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen