Innehåll »
 

Nyheter

13.03.2020

KEUKE BEREDER SIG PÅ ATT GE RÅD ÅT FÖRETAG SOM DRABBATS AV PANDEMINS KONSEKVENSER

Information 13.3.2020

Varje företagares ekonomiskolning genomförs via livestream 

KEUKE BEREDER SIG PÅ ATT GE RÅD ÅT FÖRETAG SOM DRABBATS AV PANDEMINS KONSEKVENSER

Mellersta Nylands utvecklingsbolag Keuke Oy flyttar sitt skolningstillfälle till nätet. Varje företagares ekonomiskolning som var tänkt att hållas i Nurmijärvi tisdagen den 17 mars kommer istället att livestreamas via nätet. Personer som har anmält sig till skolningen kommer att få individuell information om ändringen, men skolningslänken som finns på Keukes hemsida är öppen för alla. 

  • Vi agerar nu enligt stadsrådets rekommendationer och låter bli att anordna stora offentliga tillställningar under pågående pandemi. Vi vill ändå ge våra kunder möjlighet att delta i planerade skolningstillfällen och nätet erbjuder ett bra alternativ till detta, säger Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen. 

Trots pandemin fortsätter Keukes verksamhet som normalt. Man träffar kunder och ger företag råd. Vid Keuke förbereder man sig också på den extra rådgivning som pandemin kan förorsaka.  

  • Vi agerar ansvarsfullt inom alla områden och effektiverar handhygienen och städningen av våra lokaler. Vi instruerar våra kunder och vår personal om att inte komma ifall de uppvisar förkylningssymtom. Vid behov har vi möjlighet att ge rådgivning också på distans och vara i kontakt med kunderna via nätdiskussioner eller per telefon. 
  •  Vi kan ännu inte med säkerhet säga hur den här speciella situationen kommer att påverka vårt lokala företagsfält, men olika slags finansierings- och krisrådgivningar kommer säkert att öka. Vi hjälper efter bästa förmåga och är även beredda att flytta våra sommarsemestrar ifall behovet av rådgivning ökar avsevärt. 

Keuke är ett lokalt utvecklingsbolag, som hjälper företag i Mellersta Nyland att utvecklas och växa på områdena Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. Vi ger professionell rådgivning i alla frågor som gäller företagsverksamhet, till exempel aktivering av försäljning och marknadsföring, vi hjälper med ekonomiska och finansiella frågor, att planera investeringar, hitta samarbetspartners samt med internationalisering och ägarbyten.

Ytterligare information ger Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen, telefon 050 549 2213. www.keuke.fi. Du hittar oss också på Facebook, Instagram och LinkedIn. 

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 






 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen