Innehåll »
 

Nyheter

24.05.2022

Keuke fick det internationella kvalitetscertifikatet ISO 9001 - företagarna i mellersta nyland får högkvalitativ service

Företagsrådgivnings- och utvecklingstjänsterna hos Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab (Keuke) har beviljats kvalitetscertifikatet ISO 9001. Kvalitetsledningssystemet tillämpas på ledning, beslutsfattande, kundarbete och kundprocesser samt utveckling av verksamheten.

– I praktiken innebär kvalitetscertifikatet att Keukes kunder får tjänster av jämn kvalitet nu och i framtiden. Kvalitet och processer granskas och förbättras systematiskt, konstaterar Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen.

Företagarnas förhållanden förändrar sig hela tiden. Det betyder att Keukes tjänster också hela tiden bör vara uppdaterade, och att de förändringar som kräver snabba reaktioner måste lyckas.

– Två exempel på det här är de första coronarestriktionerna i mars 2020 och de sanktioner och begränsningar som kriget i Ukraina förde med sig. I båda fallen fick vi genast krisrådgivningen i gång, något som var en nödvändig förutsättning för företagens överlevnad, berättar Pekkarinen.

ISO 9001 är den internationellt kändaste och mest använda kvalitetsledningsstandarden. Med hjälp av standarden kan företag betjäna kunder bättre och se till att produkter och tjänster alltid uppfyller både kunders och myndigheters krav.

Pionjär, banbrytare och exempel

Keuke har redan i åratal utfört långsiktigt kvalitetsarbete. Man har med kundnöjdhetsundersökningar systematiskt bett kunder om respons på Keukes tjänster. Kundernas svar har varit mycket positiva, och utifrån dem har tjänsterna vidareutvecklats. Keuke har i flera år rekommenderats av över 96 %.

– Certifikatet ISO 9001 är som ett erkännande för vårt högklassiga arbete från en utomstående bedömare. När kvaliteten är dokumenterad och processerna finslipade, då blir till exempel även utbildningen av nya medarbetare resultatrik och smidig, beskriver Elina Pekkarinen.

– Kvalitetssystemet ger oss ännu klarare ramar och verktyg för vårt arbete. Systemet ger ny kraft åt Keukes utvecklingsarbete.

Som sparringpartner och utvecklare för företag vill Keuke också visa exempel med sin egen verksamhet.

– När vi uppmuntrar kunder att förbättra kvalitet och kundorientering, då har vi en klar bild av vad som ska göras i praktiken. Vi vill absolut fungera som ett inspirerande exempel.

Keuke är ett lokalt utvecklingsbolag som hjälper företag i Mellersta Nyland att komma igång, utvecklas och växa i områdena Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. Vi ger professionell rådgivning i alla frågor som gäller företagsverksamhet, till exempel aktivering av försäljning och marknadsföring, ekonomiska och finansiella frågor, investeringsplanering, samarbetspartner, internationalisering och ägarbyten.

Ytterligare information: Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen, telefon 050 549 2213. www.keuke.fi. Du hittar oss också på Facebook, Instagram och LinkedIn.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen