Innehåll »
 

Nyheter

21.11.2022

Företagarnas projekt framskrider snabbare med Keukes hjälp - Kunderna applåderar sakkunnigheten och tjänstvilligheten

Två tredjedelar av Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab:s (Keuke) kunder berättar att deras företags projekt har gått snabbare tack vare rådgivningen de fått av Keuke. Nästan alla (97 %) av Keukes kunder säger att de fått hjälp med just det de sökte hjälp för. Keukes rådgivning stärkte företagarnas planer och största delen upplevde att de fick mer hjälp än de väntat sig. 

Det här framkommer i Keukes kundnöjdhetsenkät för 2022.   På enkäten svarade 148 företagare eller företagsrepresentanter som varit kunder hos Keuke under det gångna året. 

– Det är glädjande att se att företagens utvecklingsprojekt går snabbare med hjälp av Keukes rådgivning och sparrande. Just den saken hör till de viktigaste effekterna, eftersom lyckade utvecklingsprojekt hjälper företagen att växa, bli starkare och internationaliseras, säger Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen. 

Andelen svarare som skulle rekommendera Keukes tjänster är fantastiska 98 procent. Keukes experters sakkunnighet, snabbhet och tjänstvillighet fick alla rejält över nio i medeltal på skolvitsordsskalan. 

Rådgivning söks för uppgörande av strategier samt ägarbyten

I kundnöjdhetsenkäten frågade vi också vad svararna hade bett om råd med av Keuke. Den största andelen, 44 procent av svararna, hade sökt rådgivning för utvärdering av affärsverksamheten och uppgörande av strategier.  

– Det är bra, eftersom det betyder att man inte sköter affärsverksamheten på samma gamla sätt i åratal. Företagarna förstår att verksamheten behöver ändras när omständigheterna gör det. Att företaget gör upp en strategi hjälper det också att förbereda sig för olika störningar och kriser i verksamhetsmiljön, förklarar Elina Pekkarinen. 

Ägarbytesfrågorna ökade tydligt jämfört med förra året. Fjorton procent av svararna sade att de sökt hjälp med planeringen av en företagsaffär eller ett ägarbyte. Ett år tidigare var siffran sju procent.

– Vi har i åratal talat om aktualiteten och vikten av ägarbyten. Det är allt fler företagare som pensionerar sig och det skulle vara viktigt att hitta personer som kan ta över företagen. Existerande företag har ju en färdig kundkrets och marknadsnisch som gärna kunde utnyttjas.

Se alla resultaten i Keukes kundnöjdhetsenkät för 2022 här.

Keuke är ett lokalt kommunägt utvecklingsbolag som hjälper företag i Mellersta Nyland att utvecklas och växa i områdena Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. Vi ger professionell rådgivning i alla frågor som gäller företagsverksamhet, till exempel aktivering av försäljning och marknadsföring, ekonomiska och finansiella frågor, investeringsplanering, samarbetspartner, internationalisering och ägarbyten.

Ytterligare information: Keukes verkställande direktör Elina Pekkarinen, telefon 050 549 2213. www.keuke.fi. Du hittar oss också på Facebook, Instagram, Youtube och LinkedIn.

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen