Mahtavaa, että olet kiinnostunut
kehittämään yritystäsi!

Voit ladata oppaan TÄSTÄ.

Tiesitkö, että voit saada henkilökohtaista apua ja neuvontaa kaikkiin yrityksesi asioihin, kuten rahoituksen hakemiseen, markkinointiin, myyntiin, omistajanvaihdoksiin, kansainvälistymiseen ja kasvuun. Perusneuvonta on kaikille Keuken toimialueen yrityksille maksutonta.

Varaa aika keuke@keuke.fi tai 050 341 3210

Mikä on Keuke?

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Keuke on yrittäjämyönteisten kuntien omistama – tarjoamme palvelujamme Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueille.

Tapahtumat

Tehtävänämme on innostaa ja tarjota tietoa. Tervetuloa tapahtumiimme. Kaikki tapahtumat löydät täältä.

Tapahtumat

Hyvä tietää

Ovatko Keuken palvelut minulle?

Keuken perusneuvontapalvelut ovat tarjolla kaikille Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan yrityksille. Neuvomme kaikkia yrittäjiä koosta tai toimialasta riippumatta. Asiakkainamme on niin pieniä yksinyrittäjiä kuin isompia osakeyhtiöitä.

Milloin minun kannattaisi ottaa yhteyttä Keukeen?

Yrittäjä voi ottaa yhteyttä Keukeen kaikissa yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua niin markkinointiin kuin laskelmiin tai erilaisiin hankkeisiin. Yrittäjän kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä, kun kasvu tai kehittäminen on ajankohtaista.

Mitä Keuken palvelut maksavat?

Keuken perusneuvontapalvelut ovat yrityksille maksuttomia. Myös Keuken järjestämät yleiset koulutustilaisuudet ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Pidempikestoisista valmennuksista ja sparrauskokonaisuuksista peritään pieniä omavastuuosuuksia kustannuksista.

Miten varaan ajan?

Soita numeroon 050 341 3210 ja varaa tapaamisaika.
Voit varata ajan myös sähköpostilla keuke@keuke.fi.
Nettisivuillamme keuke.fi voit jättää yhteydenottopyynnön.

 

Neuvoo | Kehittää | Yhdistää