Innehåll »
 

Kervo

Kervo stad erbjuder industri- och affärstomter till företag och planerar marken enligt näringslivets behov. Närheten till flygplatsen samt huvudjärnvägen och motorvägen som går genom området ger företagen goda möjligheter för sin verksamhet. Etableringsfrågor navigeras via chefen för företagsservicen, som reder ut företagens tomtbehov. Företagsförfrågningar besvaras under följande arbetsdag. Särskild uppmärksamhet ägnas åt att företaget ska få service ”i en och samma lucka” och att beslutsfattandet ska vara snabbt och smidigt.

Staden har företagstomter till salu både i södra och norra Kervo. Det nordligaste företagsområdet ligger i Huhtimo och det sydligaste på Kercas företagsområde ca 4 km från centrum. Tomter kan dimensioneras enligt företagens behov med hänsyn till markförhållandena. Det uppdaterade tomtutbudet finns i Kervo stads tomtportal. En översyn av generalplanen är på gång och det centrala målet är att hitta ny byggmark för bostads- och företagsbygge samt grönområden.

Varje företag och företagare är viktiga för Kervo. Avstånden i Mellersta Nyland är korta och det är lätt för arbetstagarna att ta sig runt. Etableringen av ett nytt företag antingen i Kervo eller Mellersta Nyland gynnar i det långa loppet hela regionen i form av skatteintäkter, inbesparingar i sysselsättningskostnaderna tack vare nya arbetstillfällen samt bättre servicenivå och fortbeståndet av regionens konkurrenskraft och vitalitet.

Mera information:

Ta kontakt:

Näringsdirektör
Ippa Hertzberg
ippa.hertzberg(at)kerava.fi
t. 040 318 2300

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen