Innehåll »
 

Nurmijärvi

Nurmijärvi är känt som företagsvänlig kommun. Vi erbjuder mångsidiga tomter och tjänster till både väletablerade och nystartade företag. Målet är att utgå från företagets behov och företagen har möjlighet att påverka villkoren för sin egen verksamhet genom att engagera sig redan i planeringensstadiet. Vid överlåtelsen av tomter är målet att det uträttas snabbt och flexibelt. De första kontakterna går via näringsbyrån, som undersöker företagets behov och hämtar den information som behövs.

Nurmijärvi ligger nära huvudstadsregionen och växer snabbt. Det är en bra plats för företag: det finns nya, attraktiva affärsområden och många boendealternativ tillgängliga – utanför trängseln. Kommunen syftar till att utveckla en god livsmiljö och en hållbar samhällsstruktur. Viktigt är också ett fungerande och säkert trafiknät och goda förbindelser med kollektivtrafiken. Det nyaste arbetsplatsområdet ligger invid motorvägen Helsingfors–Tammerfors på en ca 12 minuters bilresa från Ring III. Flygplatsen ligger på ca 20 minuters köravstånd, till Helsingfors centrum och Nordsjö hamn hinner man på en halvtimme.

Nurmijärvi har en arbetskraft på cirka 19 500 personer. Av dessa arbetar cirka 64 % utanför kommunen. Många av dem som bor i Nurmijärvi är redo att byta jobb så snart ett lämpligt tillfälle öppnas i den egna kommunen. I Nurmijärvi arbetar ca 5 000 personer som bor i en annan kommun. Det finns cirka 11 800 arbetsplatser. Kvalificerad arbetskraft finns dessutom nära t.ex. i Hyvinge, Riihimäki, Hausjärvi och Loppis.

De största arbetsgivarna inom industrin i Nurmijärvi är Altia Oyj, Teknos Oyj, Roal Oy, Ferrometal Oy, Premix Oy, Wurth Oy och Stén & Co Oy Ab. Inom service och transport är de största arbetsgivarna Nurmijärvi kommun, Kiitosimeon-bolagen, Korsisaari-bolagen och Työtehoseura.

Mera information:

TA KONTAKT:

Näringsdirektör
Marko Järvenpää
p. 040 317 2011
marko.jarvenpaa(at)nurmijarvi.fi

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen