Nurmijärvi

Nurmijärvi är känt som företagsvänlig kommun. Vi erbjuder mångsidiga tomter och tjänster till både väletablerade och nystartade företag. Målet är att utgå från företagets behov och företagen har möjlighet att påverka villkoren för sin egen verksamhet genom att engagera sig redan i planeringensstadiet. Vid överlåtelsen av tomter är målet att det uträttas snabbt och flexibelt. De första kontakterna går via näringsbyrån, som undersöker företagets behov och hämtar den information som behövs.

Nurmijärvi ligger nära huvudstadsregionen och växer snabbt. Det är en bra plats för företag: det finns nya, attraktiva affärsområden och många boendealternativ tillgängliga – utanför trängseln. Kommunen syftar till att utveckla en god livsmiljö och en hållbar samhällsstruktur. Viktigt är också ett fungerande och säkert trafiknät och goda förbindelser med kollektivtrafiken. Det nyaste arbetsplatsområdet ligger invid motorvägen Helsingfors–Tammerfors på en ca 12 minuters bilresa från Ring III. Flygplatsen ligger på ca 20 minuters köravstånd, till Helsingfors centrum och Nordsjö hamn hinner man på en halvtimme.

Nurmijärvi har en arbetskraft på cirka 19 500 personer. Av dessa arbetar cirka 64 % utanför kommunen. Många av dem som bor i Nurmijärvi är redo att byta jobb så snart ett lämpligt tillfälle öppnas i den egna kommunen. I Nurmijärvi arbetar ca 5 000 personer som bor i en annan kommun. Det finns cirka 11 800 arbetsplatser. Kvalificerad arbetskraft finns dessutom nära t.ex. i Hyvinge, Riihimäki, Hausjärvi och Loppis.

De största arbetsgivarna inom industrin i Nurmijärvi är Altia Oyj, Teknos Oyj, Roal Oy, Ferrometal Oy, Premix Oy, Wurth Oy och Stén & Co Oy Ab. Inom service och transport är de största arbetsgivarna Nurmijärvi kommun, Kiitosimeon-bolagen, Korsisaari-bolagen och Työtehoseura.

Mera information: www.ilvesvuori.fi

Näringsdirektör
Marko Järvenpää
p. 040 317 2011
marko.jarvenpaa(at)nurmijarvi.fi

 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor