Försäljning och marknadsföring

Vet du var din försäljning kommer ifrån och vilka dina kunder är? Vet du vilken betydelse varje kund har för ditt företag? Eller har du funderat på vilka nya kunder du kunde behöva?

Varje företag måste marknadsföra sina produkter så att någon köper dem. Marknadsföringens uppgift är att skapa försäljningsintäkter och att öka lönsamheten i verksamheten. Det är viktigt att identifiera potentiella kunder och rikta sin marknadsföring till dem.

Ett bra sätt att starta planeringen av marknadsföringen är att göra en analys av de befintliga kunderna. Vi hjälper dig med det och med allt som har med marknadsföringsplaneringen att göra. Vi ger dig även tillgång till mallar som lämpar sig för ditt företag som stöd för marknadsföringsplaneringen.

Allt börjar med kunden, så skriv ner:

  • Vilka är kundernas behov? Deras önskningar? Deras rädslor?
  • Var når du din kund bäst? Vilken är den kanal eller forum där kunderna trivs och som de använder eller förbrukar?

=> utforma på basen av dessa punkter ett tjänstelöfte och infria det!

Vi går tillsammans igenom ditt företags försäljningsmål och utvecklingsbehov för att uppnå målen, och vi hjälper också med frågor som rör prissättning.

Gör din försäljning konsekvent:

  • Planera säljarbetet och definiera tydliga mål – i euro, enheter, marknadsandelar och försäljningsbidrag.
  • Definiera kostnaderna för sålda varor.
  • Allokera noggrant resurserna för försäljningen, definiera försäljarnas uppgifter och instruktioner samt rapporteringen. Det här är viktigt även för en ensamföretagare.
  • Fundera på hur du kan motivera försäljarna. Det finns många sätt, förutom lön kan till exempel utbildning eller arbetsrotation fungera som bra motiverare.
  • Följ upp försäljningen och måluppfyllelsen på en regelbunden basis.

 

 
 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor