Innehåll »
 

Guider och nättjänster

Guider

Länkar

Vänd dig till TE-byrån när du letar efter arbetstagare. TE-tjänsten känner till arbetstagarna och arbetsmarknaden i regionen och hjälper dig att hitta rätt expert för ditt företags behov.

Utvecklingstjänsterna som tillhandahålls av NTM-centralen är en service som skapats för små och medelstora företags behov, som är till för att stödja förnyelse, tillväxt, utveckling, sysselsättning och kommersialisering av innovationer i företag.

Finnvera är det närmaste komplementet till bankfinansiering för företag. Tjänsteutbudet omfattar lån, garantier, kapitalinvesteringar och finansieringstjänster för export.

Keuda har ett tätt samarbete med företagen i regionen. Läroanstalten erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda utbildningar för företag och organisationer. Hos Keuda hittar du lösningar också för läroavtalsutbildningar.

Yrkeshögskolorna producerar ett brett utbud av regionala tjänster för utveckling av arbetslivet. Utvecklingen av företag, offentliga sektorn och tredje sektorn i Nyland är en av yrkeshögskolornas centrala uppgifter.

Videoklipp:

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen