Innehåll »
 

Nätverksbyggande

Företagarens liv är ofta hektiskt och ibland även ensamt. Ett nätverk är särskilt för ensamföretagare en viktig resurs. Nätverket stöder företagaren och hjälper till att orka.

Med hjälp av ett nätverk kan du utveckla nya funktioner och tjänster samt skapa konkurrensfördelar. Dessutom kan samarbetet öka din trovärdighet i en potentiell kunds ögon och hjälper dig att lyckas bättre i konkurrensutsättningar.

Sociala nätverk är kärnan i företagandet, eftersom du behöver vänner till många saker. Av en mer erfaren person får du råd och ni kan lösa problem tillsammans. Du kan dela och få idéer, information om trender och nyheter eller att nå en bredare marknad.

Partners kan hjälpa dig att hitta sparmöjligheter och öka effektiviteten, dela kostnader och även risker. Du lär dig något nytt när du har ett öppet sinne och du utökar dina kunskaper tillsammans med de bästa företagarna. I ett nätverk kan du påverka och bevaka dina intressen, få uppskattning för ditt arbete och ditt företag. Kollegor är ett utmärkt kamratstöd.

Vem kan du växa med?

Ett nätverk uppstår inte av sig självt. Att skapa och utveckla ett nätverk kräver motivation och viljan att samarbeta. Vi på Keuke har också ett brett spektrum av partners, som fungerar som tillväxtvänner för företag. Vi organiserar året runt företagarevenemang, företagsträffar och mångsidiga utbildningar. Vi samarbetar med branschorganisationer och företagsmentorer, och vi hjälper dig att hitta lämpliga företagspartners. Kvinnliga företagare kan skapa nätverk i vår tjänst Onnistujanaiset.

Kom och prata med oss på Keuke och delta i våra evenemang.

Yrittäjän kaverit

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen