Hej nya företagare!

Vill du sälja mer och få fler kunder?

Känns det svårt att få sin röst hörd? Vet du inte riktigt var kunderna finns eller hur och var du ska nå dem? Vilket är det budskap som skulle fungera bäst? Vi har utmärkta nyheter till dig i form av tjänsten Startti Plus. Tack vare den har du möjlighet att få den bästa sparringen för att effektivera försäljningen och marknadsföringen.Vi kan tillsammans planera de konkreta stegen för att utveckla ditt företags lönsamhet, tillväxt, försäljning och marknadsföring!

De erfarna experterna vid Keuke hjälper dig steg för steg med att uppnå dina mål. Vi går igenom ditt företags marknad och kunder samt utarbetar en konkret plan tillsammans med dig. Med hjälp av planen kan du enkelt övergå till att genomföra en lyckad försäljning och marknadsföring. Du får goda tips för såväl sociala medier som personligt försäljningsarbete.

Allt detta är avgiftsfritt för dig. Det är alltså värt att ta vara på möjligheten:

  • Sparring i att effektivera försäljningen och stödja dina marknadskunskaper.
  • En personlig utvecklingsplan
  • 1–4 uppföljande möten om du så önskar, i vilka vi säkerställer att planen förverkligas.


Ansök om tjänsten Startti Plus: 

Ansökningsblankett

Det lönar sig att reservera rådgivningstiden 2-4 månader efter att företaget grundades. Då har den nya företagaren redan fått ett grepp om kundkretsen, och sparrningen med experten fokuserar på frågor som är väsentliga för företagarens framgång.


Hur blir jag Startti Plus -kund?

Det är lätt att göra ansökan:

  1. Bekanta dig med Startti Plus
  2. Ansök om tjänsten Startti Plus i nätet och välj Keuke i förteckningen över serviceleverantörer.
  3. Vi kontaktar dig och bokar en personlig tid för rådgivning

Startti Plus är en kostnadsfri experttjänst som tillhandahålls av Nylands arbets- och näringsbyrå till sina kunder som har beviljats startpeng. Tjänsten erbjuder dig sparring för att effektivera din försäljning och stödja din marknadsföringskompetens och en skriftlig plan för utvecklandet av din affärsverksamhet. Dessutom kan du enligt behov få hela fyra tilläggsträffar för att fördjupa din sälj- och marknadsföringskompetens. För mer information om hur man ansöker om deltagande i Startti Plus-tjänsten, vänligen kontakta Nylands arbets- och näringsbyrå via e-post på adressen starttiraha.uusimaa (at) te-toimisto.fi.


Vi erbjuder dig tjänsten:
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy,
Puuvalonaukio 2 D (2. krs)
04200 Kerava

Tidsbeställning 
mån-fre 9.00-15.00
+358 50 341 3210 | keuke (at) keuke.fi

Startti Plus-broschyren


 
 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor