Kasvu Open

Kasvu Open är en nationell, avgiftsfri tävling i tillväxtföretagande och en sparrningsprocess för alla företag som är intresserade av tillväxt. På Kasvu Open möts know-how från över 900 erfarna företagsledare och nya idéer från 450 tillväxthungriga små och medelstora företag. Företagen som deltar i Kasvu Open får en chans att testa sina idéer och att påskynda sin tillväxt tillsammans med de bästa experterna inom respektive branscher.

Kasvu Open är en gemensam strävan hos ett brett nätverk att stödja tillväxten. Vårt mål är att göra det möjligt för deltagande företag att växa på ett sätt som de inte kunnat eller ens vågat drömma om. Som stöd för ditt företags tillväxt utnyttjas på Tillväxtstigarna de bästa experterna, investerarna och erfarna företagarna i regionen och verksamhetsområdet till att reflektera över tillväxtmöjligheterna för just ditt företag – gratis.

I Mellersta Nyland arrangeras på våren 2018 åter igen en egen, regional Tillväxtstig. På basen av ansökningar väljs 15 företag med i tävlingen, det är företagets tillväxtplan som avgör. Bland de viktigaste sakerna som framhävs är företagets hunger efter tillväxt, tillväxtpotential, skalbarhet, trovärdighet, aktualitet, disruptivitet, dvs. företagets förmåga att påverka marknaden, samt originalitet.


Tiderna och platserna för Kasvu Open 2019 i Mellersta Nyland är:

Kasvu Open i Mellersta Nyland, ett start-up-evenemang öppet för alla

  • torsdag 24.1.2019 kl.13-16
  • Järvenpää-talo, Juhani Aho-salen, Hallintokatu 4, Träskända
  • Sista ansökningsdagen till Kasvu Open är söndag 10.2.2019

Startbanedagarna för valda företag, partners och "mjölnare":

Kasvu Open startbana 1

  • tisdag 5.3.2019 klo 8–16
  • Keuda, Peltola, Sibeliuksenväylä 55, Träskända

Kasvu Open startbana 2

  • tisdag 7.5.2019 klo 8–16
  • Keuda, Peltola, Sibeliuksenväylä 55, Träskända

Läs mer på www.kasvuopen.fi och skicka din ansökan här: https://www.kasvuopen.fi/hae

Om du behöver hjälp med att göra din ansökan, kontakta Keuke!

 
 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor