Sisältöön »
 
 
 

 

Haluatko tehdä yrityksestäsi vahvemman?

Miksi tyytyä vähään, jos voi saada enemmän? Siinä hyvä kysymys jokaiselle yrittäjälle. On liian helppoa jäädä rullaamaan siihen totuttuun, perinteiseen ja ehkä ihan ookoolta tuntuvaan liiketoiminnan pyörittämiseen. Mutta mitä jos antaisit hetken uusille näkökulmille ja hyville kysymyksille? 

Saammehan auttaa sinua kasvamaan! 

Olemme koonneet tähän sivulle ideoita ja palveluja, joilla pääset helposti ja nopeasti kasvun polulle. 

Varaa aika maksuttomaan neuvontatapaamiseen! 

Varaa aika 

Tuusulalaisen Jousioteos Oy:n kasvu lähti muutama vuosi sitten todella lentoon Keuken kasvupalvelun avulla. Pohjalla oli liiketoimintakauppa, jonka avulla yritys pääsi laajentamaan markkinaansa. Katso video!


Uusia diilejä digillä

Haluatko olla tuotannollisten yritysten joukossa edelläkävijä? Haluatko tehostaa tuotantoa, parantaa kannattavuutta ja hyödyntää monipuolisesti dataa toimintojen kehittämisessä? Oletko valmis lyömään kättä päälle tulevaisuuden kanssa ja tekemään investointeja parempien diilien puolesta?

Keukella käynnistyy tuotannollisille investointihalukkaille yrityksille kehitetty Digidiili-kasvupalvelu. Nyt sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus olla edelläkävijöiden joukossa. Ohjatun palvelun ansiosta pystyt tekemään digiloikan ja viemään yrityksesi menestyksekkäästi kohti tulevaa.

Digitalisaatioon panostaminen kannattaa, sillä se näkyy positiivisesti yrityksen liiketoiminnan tuloksessa. Kuitenkin vain vajaa 10 prosenttia tuotannollisista yrityksistä hyödyntävät monipuolisesti ja edistyksellisesti digitalisaation mahdollisuuksia.

Kun osallistut mukaan, saat

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 


 

Tehokas ja toimiva myynti on kasvun perusedellytyksiä. Jos kaipaat lisää ajatuksia ja työkaluja BtoB-myyntiprosessiin, varaa aika nopealle kehittämisklinikalle!

Klinikalla käydään läpi B2B-myyntiprosessin eri vaiheet ja keskitytään kontaktointiin, joka auttaa sinua tekemään tuloksellista myyntiä.

Lue lisää ja varaa aika!

 

Inspiraatiota ja kannustusta kasvuun

Mitä vaaditaan, jos aikoo lähteä kansainvälisille markkinoille? Onko minulla ja yritykselläni riittävät rahkeet kansainvälistymiseen? Tule nopealle kehittämisklinikalle, niin tiedät! 

Lue lisää ja varaa aika!Harvardin ja MIT:n julkaisemissa tutkimuksissa on viime vuonna osoitettu, että esimerkiksi GPT-teknologiaa käyttämällä on mahdollista päästä jopa 17–55% kokoisiin tuottavuusloikkiin. Tekoäly voi siis säästää jopa useita päiviä viikossa silloin kun sitä käytetään oikein.

Lue Aalto-yliopiston työelämäprofessori Lauri Järvilehdon kolumni, jossa hän esittelee kolme tapaa, jolla yrittäjä voi hyödyntää inhimillistä tekoälyä. 

Lue blogi!


Tulevaisuudentutkija Risto Linturin mukaan tekoäly kannattaa ottaa yrityksissä vakavasti, sillä nyt on alkamassa kova pudotuspeli.

Lue Linturin haastattelu! 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori