UTVECKLINGSCENTRET FÖR MELLERSTA NYLAND

Hur ser framtiden ut för ditt företag? Är det dags för tillväxt eller för att optimera verksamheten? Är strategin tydlig? Du har kanske ställt dig följande frågor: Hur ska jag marknadsföra och sälja mina tjänster och hur får jag nya kunder? Hur följer jag mitt företags finanser och lönsamhet? Hur prissätter jag mina produkter eller tjänster? Med vem skulle jag kunna nätverka och hur skulle jag kunna få nya partners? Vi kan hjälpa dig att hitta svar på dina frågor om till ex. marknadsföring, produktifiering och investeringsfinansiering.

Att utveckla kontinuerligt är viktigt för en framgångsrik affärsverksamhet. Framgång innebär inte tillväxt i bara numren, men en kontinuerlig utveckling av tjänsterna, produkterna och marknadsföringen på ett sätt som möter kundernas behov.

HUR SKULLE VI HOS KEUKE KUNNA HJÄLPA DIG OCH DITT FÖRETAG?

Keuke är ett lokalt utvecklingsbolag som hjälper företag i Mellersta Nyland att utvecklas och växa på områdena Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. Mer och mer folk på området har hittat våra tjänster och kommer till oss via en rekommendation av en företagarkollega. Vi har alltså många bra företagshistorier att berätta – kunde din historia bli en av dessa?  

Keukes uppgift är att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda existerande företag och genom att skapa förutsättningar för ny affärsverksamhet. Keuke betjänar företag oavsett ålder, storlek och sektor. Vi hjälper dig till. ex att aktivera din marknadsföring och försäljning, att genomgå företagets finanser eller finansieringsmöjligheter, att nätverka, att internationalisera verksamheten och även när det är dag för ägarbyte. Våra grundrådgivningstjänster är avgiftsfria.

Välkommen hos Keuke!

 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor