DET BÄSTA ÄR ATT KEUKE ALLTID GER JUST DEN HJÄLP MAN BEHÖVER, NÄR MAN BEHÖVER DEN.

Företagare Juha Vääräkangas, Juha Vääräkangas Luontokuvat, Borgnäs

Studio och post under samma tak

Fotograf Juha Vääräkangas tog steget till att bli företagare på heltid efter 18 års övervägande. Vääräkangas, som började med naturbilder, fotograferar både för företag som för privatpersoner. Naturfotografering gör han nu bara på beställning.

”Jag började som företagare under kanske den värsta tiden år 2008. Jag funderade på hur det skulle gå, men det har faktiskt gått bra. Jag gick och träffade Keuke när jag miste mina gamla studioutrymmen och blev tvungen att fundera på en ny lokal. Samtidigt kom min fru på idén om att bli postombud.”

Vääräkangas fru startade ett företag som postombud och driver i samband med det en presentbutik. I samma affärsutrymme finns också Vääräkangas studio och båda kan hjälpa varandra vid behov. 

”Keuke hjälpte oss att reda ut det här med företagspost. Vi kalkylerade och redde ut vad som krävs för att driva ett sådant företag och vilken avkastning det ger.”

Kalkyleringar och ägandefrågor

Keuke hjälpte paret också i frågor om hur man köper en affärslokal.

”De här affärsutrymmena var man tvungen att köpa, de hyrdes inte längre ut. Keuke gjorde beräkningar åt oss om hur våra inkomstbaser räcker till för amorteringen och hur affärerna ska förverkligas när det ju faktiskt är fråga om två företag, två firmanamn, och när ägaren av affärslokalen var vi som privatpersoner.”

”Det fanns faktiskt ganska mycket att reda ut i frågan. Det behövdes bland annat uttalanden från skattejurister, men som tur fick vi hjälp med det. Vi funderade också över om fastighetshandeln krävde att vi ändrade bolagsform. Keuke var verkligen till stor hjälp.”

  • SÅ VAR KEUKE SOM RÅDGIVARE

”Keuke hjälpte oss med att lösa ägande- och skattefrågor när man skaffar en egen affärslokal. Vi fick en väldigt bra service och goda råd.” 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor