GÖR TILLVÄXTEN MÖJLIG

Historia

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, eller Keuke, grundades år 1998. Initiativtagare var aktiva näringslivsorganisationer och företag som ville förbättra de företagstjänster som fanns för företag i Mellersta Nyland. Stöd för verksamheten gavs av läroanstalter och finansiering kom från kommunerna i regionen samt från staten genom en projektfinansiering.

Först startades Keukes företagsinkubator, som betjänade företag som var i startskedet av sin verksamhet. Utvecklingsarbetet utvidgades snabbt till företag som hade funnits redan under en längre tid och på vägen har Keuke utvecklat bl.a. teknologiindustrin, turismen, kreativa branscher och social- och hälsovårdsföretag, gjort aktiv regional marknadsföring och internationaliseringsprojekt samt främjat företagsamhetsfostran.

Keuke har etablerat sig som en ansedd och pålitlig företagsutvecklingsorganisation i Mellersta Nyland. Vi har med tiden fått stor kunskap och gedigen praktisk erfarenhet av de behov som företagen i regionen har och specialkunnande av genomförandet av företagsutvecklingsprojekt. Vi har också fungerande nätverk, som vi utnyttjar till våra kunders fördel. Vi fungerar som koordinator för de Regionala företagstjänsterna i Mellersta Nyland och vi är en del av SEKES, det rikstäckande nätverket av regionala utvecklingsbolag, läs mera www.sekes.fi

VÄRDEN

  • Tjänstvillighet Vi betjänar våra kunder med en frimodig attityd och vi hjälper kollegor och samarbetspartners att lyckas.
  • Expertis Vi ger vår expertis till våra kunders och kollegors förfogande.
  • Fokus på lösningar Vi försöker hitta lösningar som tar kunden framåt och vi sparrar varandra till kundernas fördel.
  • Respekt Vi ger respekt, inte kritik.
  • Uthållighet Vi uppnår målen tillsammans och vi tar saker ända till slutet. 

Ägande

Keuke ägs av kommunerna och städerna i regionen. Avkastningen för verksamheten använder bolaget för att utföra sina uppgifter och för att utveckla verksamheten.

styrelse  

Ordförande
Verkställande direktör Juha Virkki

Vice ordförande
Livskraftsdirektör Marko Lehenberg

Ledamöter
Verkställande direktör Markku Aalto
Kommundirektör Mikael Grannas
Näringsdirektör Marko Järvenpää
Livskraftsdirektör Kristiina Salo

 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor