JEESI

Jeesi är en tjänst för ensamföretagare och småföretagare som behöver hjälp och uppmuntran med att orka och utvecklas. Jeesis främsta syfte är att förbättra ensam- och småföretagares arbetstrivsel och ork genom att systematiskt främja företagarfärdigheterna. Samtidigt strävar man till att förbättra företagets lönsamhet.

Jeesis övriga målsättningar är

  • att utveckla nya företagarcentrerade metoder för arbetsorganisering och tidshantering för ensam- och småföretagare
  • att i samband med främjandet av företagarfärdigheterna knyta kontakter och skapa ett kamratnätverk för ensam- och småföretagarna
  • att göra ensam- och småföretagare medvetna om företagarfärdigheternas betydelse för både arbetstrivsel och lönsamhet 
  • att öka ensam- och småföretagarnas företagarfärdigheter och känsla av kontroll så att de inte behöver sluta sin verksamhet på grund av dålig arbetstrivsel

Främjandet av ensam- och småföretagarnas kompetens bygger på ett personal trainer-koncept för företagarfärdigheter. Experter från Keuke tränar företagarna som väljs till projektet och gör en personlig plan och ett utvecklingsprogram för varje företagare. Genomförandet av planen och programmet följs med regelbundet. Som stöd i personal trainer-processen ordnas några styrketräningar för 3-5 företagare åt gången där man tar upp noga utvalda teman som har att göra med företagarfärdigheter. Dessutom ordnas gemensamma tillfällen i form av fyrdelad träning för alla företagare som deltar i projeketet samt inspirationstillfällen som är öppna för alla företagare.

Jeesi-projektets huvudfinansiär är Europeiska socialfonden ESF. Projektet genomförs 1.8.2020–31.10.2022.

 

keuke-henkilosto-07832297160.jpg

Företagsutvecklare

Marianne ahvenranta

050 575 8228
marianne.ahvenranta (at) keuke.fi

keuke-henkilosto-09875668067.jpg


Företagsutvecklare

MINNA LOJANDER

041 525 8485

minna.lojander (at) keuke.fi

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor