YRITYSAPU - FÖRETAGSHJÄLP

Företagshjälp är ett projekt som fokuserar på att klara av coronakrisen och vars syfte är att erbjuda nyländska företag konkret hjälp i krissituationer. Till en början koncentrerar sig Företagshjälpen särskilt på företag inom restaurang- och servicebranschen som har en stor sysselsättningseffekt i regionen. 

Målet med projektet är att nå företag som behöver hjälp samt att hänvisa företaget till just rätt hjälp och på så sätt hjälpa företagen att klara sig igenom krisen. Målet är att undvika att företag drabbas av permitteringar, uppsägningar och konkurser.

Den hjälp som erbjuds företaget bestäms företagsspecifikt utifrån en lägesanalys. Hjälpen kan till exempel innebära stöd för kartläggning av utvecklingsmöjligheter, för ansökan om lämplig krisfinansiering eller för att hitta nya affärsverksamhetslösningar. 

Projektet genomförs som samarbete mellan tre utvecklingsbolag som verkar i Nyland: Posintra, Keuke och Novago samt Nylands arbets- och näringsbyrå.

Huvudfinansieringen för projektet Företagshjälp sker via finansiering av krissituation i Nyland som beviljas av Nylands förbund. Projektet genomförs 15.5.2020–31.5.2021.

 

keuke-henkilosto-101719844949.jpg

Företagsutvecklare

HEINI KETTUNEN

050 549 5654

heini.kettunen (at) keuke.fi

keuke-henkilosto-021175758358.jpg

Kundservicechef

SARI VIRTA

050 379 0449

sari.virta (at) keuke.fi

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 GÅ MED I E-POSTLISTAN

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

› Visa på kartan

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor