OLIN TODELLA YLLÄTTYNYT KEUKEN AMMATTITAIDOSTA. HEILLÄ ON KYKY OIVALTAA JA HALU AUTTAA. HE PYSTYVÄT TOSISSAAN MONISTAMAAN ONNISTUMISET.

Toimitusjohtaja Pirjo Rantanen, A Vogel Oy, Kerava

Strategiaan valmis prosessi

A. Vogel on tunnettu terveystuotebrändi, jonka suosituimpia tuotteita ovat Echinaforce, Herbamare sekä Molkosan. Alfred Vogel perusti tytäryhtiön Suomeen jo vuonna 1977 ja yhtiön omistaa sveitsiläinen Bioforce AG, jonka Vogel oli perustanut vuonna 1963.

”Vogel on loistava ja erittäin tunnettu brändi koko maailmassa. Suomessa meidän liikevaihtomme ei ole samaa tasoa kuin brändin potentiaali ja siksi me halusimme tehdä määrätietoisemmin asialle jotakin.”

A. Vogel onkin työstänyt Keuken kanssa uutta strategiaa, joka tähtää luonnollisesti kasvuun.

”Meidän emoyhtiöllä on brändistrategia, mutta tarvitsimme lisäksi suomalaiselle tytäryhtiöllemme päivitetyn kasvustrategian. Olin jo aikaisemmin osallistunut Keudan myyntivalmennukseen ja Keuken palvelut olivat sitä kautta tulleet tutuksi. Nyt lähdimme selvittämään yhdessä Keuken kanssa mitä kannattaa ottaa huomioon kun tehdään strategiaa, joka ohjaa päivittäistä tekemistä ja miten Keuke voisi meitä siinä auttaa.”

Työkalu ohjamaan  tekemistä

A. Vogelin strategiaa lähdettiin työstämään yhdessä Keuken asiantuntijoiden kanssa.

”Keukella oli strategian työstämiseen valmis prosessi, jossa otettiin huomioon kaikki tarvittavat osa-alueet. Meidän oli helppo työstää strategiaa heidän kanssaan. Heillä on kyky oivaltaa ja halu auttaa. He pystyvät tosissaan monistamaan onnistumiset.”

Keuken kanssa yhdessä rakennettu kasvustrategia ohjaa nyt koko Vogel tiimin jokapäiväistä tekemistä.

”Tästä tulee meille väline ja työkalu, joka ohjaa kaikkea meidän tekemistämme. Uusi strategia on siis meille todella tärkeä.”

  • NÄIN KEUKE NEUVOI

”Keuke tarjosi asiantuntijoiden ammattitaidon ja työkalut yrityksen strategian tekemiseen.


VÄLILLÄ PITÄÄ KATSOA PEILIIN JA ON AINA PAREMPI, ETTÄ SIELLÄ PEILISSÄ ON JOKU ULKOPUOLINEN, JOKA KATSOO ASIOITA ERI NÄKÖKULMASTA. KEUKE ON OLLUT MEILLE ARVOKAS KESKUSTELU-KUMPPANI, SPARRAAJA JA APU.

Yrittäjä Jari Järvi, Apuisäntä Oy, Kerava

Apuisäntä auttaa arjessa

Apuisäntä Oy tarjoaa remontti- ja kiinteistönhoitopalveluja erityisesti ikääntyville ihmisille, jotka haluavat asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

”Autamme kaikissa kiinteistön huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä asioissa, kuten nurmikon leikkaamisessa, rännin tyhjentämisessä lehdistä, lampun vaihtamisessa ja erilaisissa kodin remonttihommissa”, kertoo Apuisännän Jari Järvi.

Järvellä on työkokemusta sekä kiinteistö- että hoivapalvelualalta. Liikeidea syntyi yhdistämällä nämä osaamisalueet.

”Meillä on ollut nyt tämän ensimmäisen vuoden aikana paljon isoja remonttikohteita. Varsinainen konsepti on kuitenkin saada säännöllisiä viikkokiertoasiakkaita, joita palvelemme monipuolisesti kaikissa kunnossapitotöissä.  Jatkossa voimme toimia isommissa remonteissa asiakkaan edunvalvojana ja tukihenkilönä.”

Luottamus kunniassa

Apuisäntä toimii tarvittaessa toimialaansa liittyvissä asioissa viestin välittäjänä asiakkaan ja omaisten välillä.

”Luottamus ja hyvä asiakassuhde ovat todella merkittäviä asioita. Yksittäisiin remonttimiehiin voi olla vaikea luottaa ja toisaalta säännölliset käynnit lisäävät omalta osaltaan ikäihmisten kotona asumisen turvallisuutta.”

Apuisäntä on osannut hienosti kysyä myös itse apua yrityksen alkutaipaleelle.

”Yrityksen perustamiskuvioiden jälkeen Uusyrityskeskus vinkkasi meille Keuken palveluista. Uusi yritys tarvitsee paljon tukea monessa asiassa, niin kannattavan liiketoiminnan laskemisessa kuin markkinointiponnisteluissakin.”

  • NÄIN KEUKE NEUVOI

”Uusi yritys tarvitsee monenlaista tukea ja apua. Olemme Keuken kanssa hioneet myynti- ja markkinointisuunnitelmaa, rakentaneet verkostoa, tehneet rahoitussuunnitelmia ja erilaisia laskelmia kannattavuudesta. Saamamme palvelu on ollut todella erinomaista ja nopeaa.”


ON HIENOA, ETTÄ ON JOKU, JOKA SPARRAA JA NEUVOO. OLEMME OLLEET TODELLA POSITIIVISESTI
YLLÄTTYNEITÄ SAAMASTAMME AVUSTA JA ASIANTUNTEMUKSESTA. TIETENKIN TOIVOMME, ETTÄ HYVIN
ALKANEET PROJEKTIT JATKUVAT MAHDOLLISIMMAN PITKÄÄN.

Toimitusjohtaja Harri Hägg, Beta Neon Oy, Kerava

Valomainokset elävät ajassa

Pitkään toimineen yrityksen elinkaarelle osuu välttämättä murroksia niin toimintaympäristössä kuin teknologiassa ja asiakkaiden käyttäytymisessäkin. Lähes 20 vuotta toimineen keravalaisen Beta Neon Oy:n kohdalla suuri muutos tapahtui kuusi vuotta sitten, jolloin valomainoksissa siirryttiin neonvaloista led-tekniikkaan.

”Se oli iso juttu pienelle yritykselle. Me siirryimme tavallaan kokonaan uuteen tuotteeseen ja myös liiketoimintamme suurimman osan eli huollon osuus väheni samalla merkittävästi”, kertoo Beta Neonin toimitusjohtaja Harri Hägg.

Uudella led-teknologialla toimivilla valomainoksilla on viiden vuoden takuu.

”Led sopii hyvin valomainoksiin. Se on pitkäikäinen ja kuluttaa vain vähän energiaa. Tietenkin ledeissäkin on suuria eroja. Me käytämme Beta Eco Max -tekniikkaa, jonka energiakulutus on markkinoiden pienin ja elinkaari pitkä. Ledit voidaan kierrättää lähes täysin.”

Herättelyä ja oikeaa kemiaa

Beta Neon Oy on saanut vuoden keravalainen yritys -palkinnon vuonna 2008. Omaan tyytyväisyyteen ei parane Häggin mukaan kuitenkaan jäädä makaamaan.

”Maailma muuttuu ja yrityksen on muututtava sen mukana. Ja onhan se myös niin, että jos ei mennä eteenpäin, mennään taaksepäin.” 

Keukelta Beta Neon on saanut potkua myyntiin ja markkinointiin.

”Meillä on loistava tiimi tekemässä töitä. On luovuutta, kovaa ammattitaitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Meidän pitäisi kuitenkin osata kertoa itsestämme enemmän ja paremmin, jotta meille osattaisiin soittaa kun tarvitaan valomainosta tai sen huoltoa.”

  • NÄIN KEUKE NEUVOI

”Keukesta otettiin meihin yhteyttä ja tuntui aivan uskomattomalta, että kemiat toimivat heti. Olemme saaneet herättelyä ja myös ihan konkreettisia neuvoja myyntiin ja markkinointiin. Keuke on muun muassa sparrannut meitä nettisivujen uudistamisessa.” 
 
 
 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor