Sisältöön »
 

Kerava

PR-Coaching

Keravalainen PR-Coaching selätti koronan ja vei palveluja verkkoon Keuken avustuksella.


Apropos lingua 

Keravalainen Apropos lingua -käännöstoimisto hyödyntää Keuken tuomaa perspektiiviä liiketoiminnassa


A Vogel Oy

Pirjo Rantanen

”Olin todella yllättynyt Keuken ammattitaidosta. Heillä on kyky oivaltaa ja halu auttaa. He pystyvät tosissaan monistamaan onnistumiset.”

Strategiaan valmis prosessi

A. Vogel on tunnettu terveystuotebrändi, jonka suosituimpia tuotteita ovat Echinaforce, Herbamare sekä Molkosan. Alfred Vogel perusti tytäryhtiön Suomeen jo vuonna 1977 ja yhtiön omistaa sveitsiläinen Bioforce AG, jonka Vogel oli perustanut vuonna 1963.

”Vogel on loistava ja erittäin tunnettu brändi koko maailmassa. Suomessa meidän liikevaihtomme ei ole samaa tasoa kuin brändin potentiaali ja siksi me halusimme tehdä määrätietoisemmin asialle jotakin.”

A. Vogel onkin työstänyt Keuken kanssa uutta strategiaa, joka tähtää luonnollisesti kasvuun.

”Meidän emoyhtiöllä on brändistrategia, mutta tarvitsimme lisäksi suomalaiselle tytäryhtiöllemme päivitetyn kasvustrategian. Olin jo aikaisemmin osallistunut Keudan myyntivalmennukseen ja Keuken palvelut olivat sitä kautta tulleet tutuksi. Nyt lähdimme selvittämään yhdessä Keuken kanssa mitä kannattaa ottaa huomioon kun tehdään strategiaa, joka ohjaa päivittäistä tekemistä ja miten Keuke voisi meitä siinä auttaa.”

Työkalu ohjamaan tekemistä

A. Vogelin strategiaa lähdettiin työstämään yhdessä Keuken asiantuntijoiden kanssa.

”Keukella oli strategian työstämiseen valmis prosessi, jossa otettiin huomioon kaikki tarvittavat osa-alueet. Meidän oli helppo työstää strategiaa heidän kanssaan. Heillä on kyky oivaltaa ja halu auttaa. He pystyvät tosissaan monistamaan onnistumiset.”

Keuken kanssa yhdessä rakennettu kasvustrategia ohjaa nyt koko Vogel tiimin jokapäiväistä tekemistä.

”Tästä tulee meille väline ja työkalu, joka ohjaa kaikkea meidän tekemistämme. Uusi strategia on siis meille todella tärkeä.”

Näin Keuke neuvoi

”Keuke tarjosi asiantuntijoiden ammattitaidon ja työkalut yrityksen strategian tekemiseen.”

Toimitusjohtaja Pirjo Rantanen, A Vogel Oy, Kerava


Apuisäntä Oy

”Välillä pitää katsoa peiliin ja on aina parempi, että siellä peilissä on joku ulkopuolinen, joka katsoo asioita eri näkökulmasta. Keuke on ollut meille arvokas keskustelukumppani, sparraaja ja apu.”

Apuisäntä auttaa arjessa

Apuisäntä Oy tarjoaa remontti- ja kiinteistönhoitopalveluja erityisesti ikääntyville ihmisille, jotka haluavat asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

”Autamme kaikissa kiinteistön huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä asioissa, kuten nurmikon leikkaamisessa, rännin tyhjentämisessä lehdistä, lampun vaihtamisessa ja erilaisissa kodin remonttihommissa”, kertoo Apuisännän Jari Järvi.

Järvellä on työkokemusta sekä kiinteistö- että hoivapalvelualalta. Liikeidea syntyi yhdistämällä nämä osaamisalueet.

”Meillä on ollut nyt tämän ensimmäisen vuoden aikana paljon isoja remonttikohteita. Varsinainen konsepti on kuitenkin saada säännöllisiä viikkokiertoasiakkaita, joita palvelemme monipuolisesti kaikissa kunnossapitotöissä. Jatkossa voimme toimia isommissa remonteissa asiakkaan edunvalvojana ja tukihenkilönä.”

Luottamus kunniassa

Apuisäntä toimii tarvittaessa toimialaansa liittyvissä asioissa viestin välittäjänä asiakkaan ja omaisten välillä.

”Luottamus ja hyvä asiakassuhde ovat todella merkittäviä asioita. Yksittäisiin remonttimiehiin voi olla vaikea luottaa ja toisaalta säännölliset käynnit lisäävät omalta osaltaan ikäihmisten kotona asumisen turvallisuutta.”

Apuisäntä on osannut hienosti kysyä myös itse apua yrityksen alkutaipaleelle.

”Yrityksen perustamiskuvioiden jälkeen Uusyrityskeskus vinkkasi meille Keuken palveluista. Uusi yritys tarvitsee paljon tukea monessa asiassa, niin kannattavan liiketoiminnan laskemisessa kuin markkinointiponnisteluissakin.”

Näin Keuke neuvoi

”Uusi yritys tarvitsee monenlaista tukea ja apua. Olemme Keuken kanssa hioneet myynti- ja markkinointisuunnitelmaa, rakentaneet verkostoa, tehneet rahoitussuunnitelmia ja erilaisia laskelmia kannattavuudesta. Saamamme palvelu on ollut todella erinomaista ja nopeaa.”

Yrittäjä Jari Järvi, Apuisäntä Oy, Kerava

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori