Sisältöön »
 

Pornainen

Master Dressage Oy

Pornaislainen Master Dressage Oy teki uusia palvelupaketteja yhdessä Keuken kanssa.Juha Vääräkangas Luontokuvat

Juha Vääräkangas

”Parasta on se, että Keukesta saa apua aina siihen asiaan, johon milloinkin tarvitsee ja milloin tarvitsee.”

Studio ja posti saman katon alle

Valokuvaaja Juha Vääräkangas heittäytyi täysipäiväseksi yrittäjäksi 18 vuoden harkinnan jälkeen. Luontokuvilla aloittanut Vääräkangas tekee valokuvauksia niin yrityksille kuin yksityisillekin. Varsinaista luontokuvausta hän tekee enää tilauksesta.

”Lähdin yrittäjäksi ehkä kaikista pahimpaan aikaan vuonna 2008. Ajattelin, että mitä tästä tulee, mutta hyvin itse asiassa on mennyt. Keuken juttusille lähdin, kun vanhat studiotilani menivät alta ja piti miettiä uusia tiloja. Samaan aikaan vaimolleni tuli idea asiamiespostin pitämisestä.”

Vääräkankaan vaimo lähti yrittäjäksi asiamiespostiin, jonka yhteydessä toimii lahjatavarakauppa. Samassa liiketilassa on myös Vääräkankaan studio ja molemmat voivat auttaa toisiaan tarpeen mukaan.

”Keuke auttoi yrityspostikuvioiden selvittämisessä. Laskimme ja selvitimme mitä kaikkea tällaisen yrityksen pyörittäminen vaatii ja mitä se tuottaa.”

Laskelmia ja omistajuuskysymyksiä

Keuke auttoi pariskuntaa myös liiketilojen ostamiseen liittyvissä asioissa.

”Nämä liiketilat piti ostaa itselle, niitä ei enää vuokrattu. Keuke teki meille laskelmia siitä, miten tulopohjamme riittävät lainanlyhentämiseen ja miten kauppa toteutetaan, kun kysymyksessä on kuitenkin kaksi eri yritystä, kaksi toiminimeä ja liiketilan omistajana olimme kuitenkin me yksityishenkilöinä.”

”Asiassa oli itse asiassa aika paljon selvittämistä. Siihen tarvittiin muun muassa verojuristeilta lausuntoja, mutta onneksi saimme siihen apua. Mietimme myös edellyttääkö kiinteistökauppa yhtiömuodon muuttamista. Keukesta oli kyllä todella suuri apu.”

Näin Keuke neuvoi

”Keuke auttoi oman liiketilan hankkimiseen liittyvien omistus- ja verotuskysymysten ratkaisemisessa. Saimme todella hyvää palvelua ja hyviä neuvoja.”

Yrittäjä Juha Vääräkangas, Juha Vääräkangas Luontokuvat, Pornainen

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

06.06.2024
klo 16:30

Kutsu: Keuken ja Uudenmaan Yrittäjien Mega-Yritystreffit Tuusulassa 6.6.

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori