Sisältöön »
 

Elinvoimatilastot - miten meillä menee?

Miten meidän kunnalla menee? Miten seutukunnalla? Miten voimme tehdä kunnastamme vetovoimaisemman ja elinvoimaisemman? Mitä asioita naapurikunta on tehnyt eri tavalla?

Elinvoima muodostuu monesta tekijästä. Pelkän työttömyysprosentin seuraaminen ei auta, jos oikeasti halutaan kasvattaa elinvoimaa. Pitää ymmärtää ja tulkita monia lukuja - ja katsoa myös niiden taakse.

Haluamme auttaa päättäjiä johtamaan ja tekemään päätöksiä tietojen pohjalta. Tarjoamme ajankohtaista tilastotietoa yrityksistä, työllisyydestä, väestökehityksestä ja vetovoimasta. Tilastoja voi tarkastella kuntakohtaisesti tai koko Keuken toimialueen laajuudella.

Tilastojen lähteestä riippuen tietoa on saatavilla neljännesvuosittain päivittettynä tai vuoden, kahden viiveellä. Usein päivittyviä tietoja ovat työllisyyteen, vetovoimaan ja perustettuihin yrityksiin liittyvät tilastot.

Klikkaa oikealta sivuvalikosta tilastoa, jota haluat katsella.Tilastotaulukon oikeasta yläreunasta voit valita minkä kunnan lukuja haluat tarkastastella. Valita voi myös koko Keuken toimialueen tilastot.

Huom! Tilastot toimivat ja näkyvät parhaiten tietokoneen selaimella.

 

keuke-henkilosto-01762705598.jpg

Toimitusjohtaja

Elina Pekkarinen

050 549 2213
elina.pekkarinen (at) keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori