Sisältöön »
 

Työlliset ja työttömät

Tästä tilastosta näet työttömien ja työllisten määrät sekä työttömien osuuden työvoimasta. Lukuja voi tarkastella koko Keuken toimialueen laajudella tai yksittäisen kunnan lukuina (valitse alue). Lukuja on verrattu myös koko maan lukuihin. Voit valita kuukausinäkymän tai vuosinäkymän ruksaamalla oikean vaihtoehdon graafin alapuolelta.

  • Työtön tarkoittaa henkilöä, joka on TE-toimistossa rekisteröitynyt työnhakijaksi ja jolla ei ole työsuhdetta eikä hän työllisty yritystoiminnasta. Myös lomautetut luetaan työttömiin, mutta päätoimisia opiskelijoita ei.
  • Työllinen tarkoittaa henkilöä, joka on ansiotyössä, eikä ole työttömänä työnhakijana tai suorittamassa varusmies- tai siviilipalvelua.
  • Työvoimaan luetaan henkilöt, jotka ovat joko työllisiä tai työttömiä.

Tässä käytetään lähteenä TEM:in Työnvälitystilastoa. Tilastokeskuksen ja Työnvälitystilaston työllisyysluvut eroavat jonkin verran toisistaan. TEM:n luvut pohjautuvat TE-toimistojen asiakasrekisterin tietoihin, kun Tilastokeskuksen työttömyysluvut perustuvat otospohjaiseen työvoimatutkimukseen.

HUOM! Niin sanottu ”virallinen” työllisyys- ja työttömyysaste ilmoitetaan työvoimatutkimuksen perusteella (tuoreimmat luvut ilmoitetaan otostutkimuksesta vain maakunta- ja valtakunnan tasolla). Koko väestön työttömyysaste lasketaan 15-74-vuotiaiden työttömien prosenttiosuutena saman ikäisestä työvoimasta. Koko väestön työllisyysaste taas lasketaan 15-64-vuotiaiden työllisten prosenttiosuutena samanikäisestä väestöstä.


Saat tarkempia tietoja ja lukuja siirtämällä hiiren graafin päälle.

 
 

Lähde: Tilastokeskus – työnvälitystilasto (TEM)

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori