Sisältöön »
 

Useimmiten kysytyt kysymykset & vastaukset

"Mikä koira tässä on haudattuna, kun tämä ei maksa mitään? Ette te varmaankaan tällaisia yhden hengen yrityksiä auta? Kaveri kertoi, että teiltä saa rahaa – no saako? Ei meillä ole ongelmia – ei me tarvita yritysneuvontaa."

Nämä ja monta muuta ennakkoluuloa, kuulopuhetta tai harha-ajatusta poistuvat tässä ja nyt! Tässä on kaikki mitä olet aina halunnut tietää yrityspalveluista, mutta et ole uskaltanut kysyä.

Mikä on Keuke?

Keuke on yhtä kuin Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, joka tuottaa yritysneuvontapalveluja Keski-Uudellamaalla. Keuken omistavat alueen yrittäjäyhdistykset, uusyrityskeskus, kunnat ja kaupungit.

Kuka voi saada Keukelta palveluja?

Keuken perusneuvontapalvelut ovat tarjolla kaikille Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan yrityksille. Neuvomme kaikkia yrittäjiä koosta tai toimialasta riippumatta. Asiakkainamme on niin pieniä yksinyrittäjiä kuin isompia osakeyhtiöitä.

Milloin minun kannattaisi ottaa yhteyttä Keukeen?

Yrittäjä voi ottaa yhteyttä Keukeen kaikissa yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua niin markkinointiin kuin laskelmiin tai erilaisiin hankkeisiin. Yrittäjän kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä, kun kasvu tai kehittäminen on ajankohtaista.

Meillä ei ole mitään ongelmia, emme me tarvitse neuvontaa?

Yritysneuvonta ei ole tulipalojen sammuttamista varten, vaikka toki autamme myös ongelmatilanteissa. On siis hienoa, että yrityksellä ei ole ongelmia, mutta olisiko yritys valmis kasvamaan ja kehittymään? Siinä me autamme mielellämme.

Mitä Keuken palvelut maksavat?

Keuken perusneuvontapalvelut ovat yrityksille maksuttomia. Myös Keuken järjestämät yleiset koulutustilaisuudet ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Pidempikestoisista valmennuksista ja sparrauskokonaisuuksista peritään pieniä omavastuuosuuksia kustannuksista.

Joku taka-ajatus täytyy olla, sillä ilmaisia lounaita ei ole olemassa?

Keuken tarjoamat palvelut kuuluvat kuntien palveluihin yrityksille. Kunnat haluavat tukea ja kannustaa yrityksiä, sillä se lisää elinvoimaisuutta ja hyvinvointia.

Olen juuri perustamassa yritystä, saanko apua Keukelta?

Yrityksen perustamiseenkin liittyvissä asioissa sinua neuvoo Keuke. Keuke neuvoo kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme Suomen uusyrityskeskuksen jäsen.

Missä Keuken toimitilat sijaitsevat?

Koronapandemian aikana palvelemme pääosin etäyhteydellä. Keuken toimisto sijaitsee Keravan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Ajanvarauksella palvelemme myös Nurmijärven Nea ry:n tiloissa Klaukkalassa ja Keukella on mahdollisuus käyttää Karkkilan kaupungintalon sekä Sipoon Kuntalan tiloja. Tulemme mielellämme tapaamaan yrittäjää myös yrityksen toimitiloihin ja usein se onkin neuvonnan kannalta hyödyllisintä.

Kenelle Keuken maksuttomat info- ja koulutustapahtumat on tarkoitettu?

Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista. Kaikki yritystoiminnasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita.

Kuinka varaan ajan Yritysneuvontaan?

Soita numeroon 050 341 3210 ja varaa tapaamisaika. Voit varata ajan myös sähköpostilla keuke@keuke.fi. Nettisivuillamme keuke.fi voit jättää yhteydenottopyynnön.

Tarvitsen vain pohjan laskelmien tekemiseen. Mistä saan apua?

Keuken yritysneuvojat auttavat sinua mielellään kaikissa liiketoimintaasi liittyvissä asioissa. Autamme sinua laskelmien, budjettien, hinnoittelun ym. suunnittelussa. Käy tutustumassa myös Yritystulkkiin. Sieltä löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun. Yritystulkista saat käyttöösi laajan lomakkeiston ja sopimuspohjat yrityksen arjen tilanteisiin. www.yritystulkki.fi/fi/alue/keuke/

Haluan tietää enemmän työntekijän palkkauksesta? Keneen otan yhteyttä?

Keukella on ympärillään merkittävä verkosto yrityspalveluja tarjoavia toimijoita. Teemme tiivistä yhteistyötä omalla seudullamme ja valtakunnallisesti mm. TE-palvelujen, ELY-keskuksen, Finnveran, ProAgrian, oppilaitosten, Uusyrityskeskusten ja yrittäjäjärjestöjen kanssa. Verkostomme toimii aktiivisesti molempiin suuntiin, jolloin yrittäjällä on käytössään paras mahdollinen tuki ja asiantuntijuus. Oli asiasi mikä tahansa, voit kysyä sitä meiltä. Me Keukessa ohjaamme sinut oikean asiantuntijan luokse.

Mistä voisin saada mentorin tai yrityskummin?

Keuke koordinoi keskitetysti Yrityskummitoimintaa alueellaan. Ota siis yhteyttä Keuken ajanvaraukseen tai hae kummia osoitteesta www.yrityskummit.fi/hae-yrityskummia. Suomen Yrityskummit ry auttaa maksutta ja luottamuksella yrittäjiä tai yrittäjäksi aikovia liiketoiminnan eri alueilla sekä kehittämään uusia toimivia liiketoimintaratkaisuja. Yrityskummipalvelut tukevat ja täydentävät alueellisia yrityspalveluja.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori