TERVETULOA TÖIHIN KEUKEEN! 

Kun koronapandemia sulki ravintolat, lopetti tapahtumat ja ihmiset linnoittautuivat koteihinsa kevättalvella 2020, me saimme viikossa satoja puheluja hätääntyneiltä yrittäjiltä. Annoimme nopeaa kriisiapua selviytymiseen, myöhemmin autoimme uusien toimintamallien kehittämisessä.

Palvelemme vuosittain yli 2000 keskiuusmaalaista yritystä. Mukana on isoja ja kasvavia yrityksiä, jotka tähtäävät kuuhun. On aloittavia yksinyrittäjiä, ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavia, uutta innovaationsa lanseeraavia. Yritykset tarvitsevat rohkaisua digitalisaatiossa, hyviä neuvoja markkinoinnissa ja selkärankaa talouden hallinnassa.

Me olemme ne, jotka auttavat yrittäjiä ja yrityksiä menestymään. Olemme tuki ja turva, tieto ja järki. Mahdollistamme sen, että yhdenkään yrittäjän ei tarvitse jäädä yksin. Kuljemme rinnalla ja tarjoamme uutta näkökulmaa. 

Oletko sinä uusi työkaverimme? 

 

Marianne Ahvenranta

Autan työssäni uusia yrittäjiä heidän matkallaan kohti yrittäjyyttä ja yrityksen perustamista. Ja juuri asiakkaat ovat tämän työn suola. On hienoa tutustua uusiin ihmisiin, siihen millaisia persoonia he ovat ja kuulla heidän ideoitaan. Mukavien työkavereiden merkitystä ei sovi myöskään unohtaa.

Työpäivät starttaavat vastaamalla asiakkaiden sähköposteihin. Asiakastapaamiset ovat merkittävä osa työpäivissä. Tapaamisia järjestetään joko etänä tai livenä ja toisinaan asiakkaat haluavat, että tapaamisen sijaan asiat pyritään hoitamaan puhelimitse.

On palkitsevaa nähdä kuinka asiakas saa käytyjen keskusteluiden pohjalta yrityksen perustamiseen liittyviä ajatuksia ja asioita selkiytettyä. Usein haetaan starttirahaa, ja  myönteisen päätöksen tultua uusi yrittäjä pääsee aloittamaan toimintansa. Huolellisen suunnittelun merkitystä ei voi korostaa liikaa. Yrityksen toiminnan käynnistäminen on helpompaa, kun toimintaan liittyviä asioita on jo etukäteen pohdittu perusteellisesti.

Ari Ainola, yrityskehittäjä

Miia-Mari Koskinen

Työssäni parasta on monipuoliset työtehtävät eikä toistaiseksi kahta samanlaista päivää ole tullut vielä vastaan. Työpäiväni koostuvat pääasiassa asiakastapaamisista, mutta tapaamisaiheet vaihtelevat yrityskohtaisesti. Niitä on esimerkiksi yritystoiminnan arviointi, talous- ja raha-asiat sekä omistajanvaihdokset.

Neuvontatyön lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja koulutuksia asiakkaille. Teemme myös paljon yhteistyötä eri tahojen, kuten kuntien ja oppilaitosten kanssa. Nautin, kun pääsen työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja jatkuvasti oppimaan uutta.

Työstä tekee tärkeää se, kun pystyy tarjoamaan asiakkaille apua ja ratkaisuja. Onnistumista kuvaa parhaiten tyytyväinen asiakas ja neuvonnasta saatujen ”oppien” vieminen onnistuneesti käytäntöön. Yrityksen menestyminen on jatkuvaa työtä, jossa me olemme mielellämme mukana.

Miia-Mari Koskinen, yrityskehittäjä  

 

AIDOSTI TYÖTÄ, JOLLA ON arvoa 

Keuke on vakiinnuttanut asemansa Keskisellä Uudellamaalla arvostettuna ja luotettavana yrityskehitysorganisaationa. Meille on ajan myötä kertynyt vahva tietämys ja vankka käytännön kokemus alueen yritysten tarpeista, erikoisosaamista yrityskehityshankkeiden toteuttamisesta sekä toimivat verkostot, joita hyödynnämme asiakkaidemme hyväksi. Meille on tärkeää lunastaa asiakkaiden, omistajien ja sidosryhmien luottamus joka päivä. 

NÄMÄ ARVOT OHJAAVAT TYÖTÄMME 

Palvelualttius 
Palvelemme asiakasta reippaalla asenteella ja autamme työkavereita sekä yhteistyökumppaneita onnistumaan.

Asiantuntijuus 
Annamme asiantuntijuutemme asiakkaiden ja kollegojen käyttöön.

Ratkaisulähtöisyys 
Etsimme asiakkaille eteenpäin vieviä ratkaisuja ja sparraamme toisiamme asiakkaiden eduksi.

Arvostus 
Arvostamme, emme arvostele.

Sitkeys 
Saavutamme tavoitteet yhdessä ja viemme asiat loppuun saakka. 

 

Marianne Ahvenranta

Parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat ja heidän palautteensa. Ja tietysti ihanat ja huumorintajuiset työkaverit. Työyhteisössämme ei nipoteta turhasta, vaan asiakas on aina keskiössä. On helppo työskennellä työnantajalle, joka arvostaa samoja asioita kuin itse.

Työssäni olen apuna laskelmien teossa, annan vinkkejä markkinointiin, jelppaan yrityskaupoissa ja välillä myös kansainvälistymiseen ja vientiin liittyvissä kysymyksissä. Minun juttu on se, että aina pitää löytää jotain konkreettista, missä voi auttaa yritystä eteenpäin.

Tärkeintä on ettei yksikään yrittäjä  jää yksin. Sparrauskaveri löytyy puhelinsoiton päästä! Jos meiltä ei löydy parasta apua juuri sinun ongelmaan, niin sitten etsimme sellaisen tahon, jolta löytyy. Pahinta on jäädä murehtimaan kasvukipujaan tai talousvaikeuksiaan yksin, koska siitä noidankehästä ei löydy mitään uutta.

Marianne Ahvenranta, yrityskehittäjä 

Miia-Mari Koskinen

Tehtäväni on sparrata ja auttaa kaikenlaisia yrityksiä toimialasta, koosta sekä toimivuosista riippumatta. Apua saa aina, kun vain uskaltaa pyytää. 

Voin omasta kokemuksestani todeta, että vastaanotto Keukessa on ollut erittäin lämmin ja sen saman kokemuksen pyrimme tarjoamaan aina myös asiakkaillemme. Keukessa työskentelee upea 12 hengen asiantuntijatiimi, joka pystyy auttamaan yrityksiä ripeästi hyvinkin erilaisissa asioissa.

Keukessa tehdään työtä suurella sydämellä ja onkin ollut ilo huomata, miten paljon kehuja työmme on saanut yrittäjien suunnalta. On hienoa työskennellä organisaatiossa, jonka asiakkaista suurin osa on valmis suosittelemaan palvelujamme omille kavereilleen ja verkostoilleen. 

Nina Mahlavuori, yrityskehittäjä  

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

19.05.2022
klo 17:00

Keuken asiakaskokemusilta: Luo kokemuksia ja lisää myyntiä 19.5.2022 Järvenpäässä

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor