Sisältöön »
 

Töihin Keukeen

Tervetuloa töihin Keukeen!

Kun koronapandemia sulki ravintolat, lopetti tapahtumat ja ihmiset linnoittautuivat koteihinsa kevättalvella 2020, me saimme viikossa satoja puheluja hätääntyneiltä yrittäjiltä. Annoimme nopeaa kriisiapua selviytymiseen, myöhemmin autoimme uusien toimintamallien kehittämisessä.


Palvelemme vuosittain yli 2000 keskiuusmaalaista yritystä. Mukana on isoja ja kasvavia yrityksiä, jotka tähtäävät kuuhun. On aloittavia yksinyrittäjiä, ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavia, uutta innovaationsa lanseeraavia. Yritykset tarvitsevat rohkaisua digitalisaatiossa, hyviä neuvoja markkinoinnissa ja selkärankaa talouden hallinnassa.

Me olemme ne, jotka auttavat yrittäjiä ja yrityksiä menestymään. Olemme tuki ja turva, tieto ja järki. Mahdollistamme sen, että yhdenkään yrittäjän ei tarvitse jäädä yksin. Kuljemme rinnalla ja tarjoamme uutta näkökulmaa.

 

Oletko sinä uusi työkaverimme?

  • Meillä ei juuri nyt ole hakua päällä, mutta olemme aina avoimen innostuneita motivoituneista osaajista, jotka haluavat tehdä menestystä paikallisille yrityksille. Laita siis avoin hakemuksesi toimitusjohtaja Elina Pekkariselle, elina.pekkarinen(at)keuke.fi

 

Ari Ainola

Autan työssäni uusia yrittäjiä heidän matkallaan kohti yrittäjyyttä ja yrityksen perustamista. Ja juuri asiakkaat ovat tämän työn suola. On hienoa tutustua uusiin ihmisiin, siihen millaisia persoonia he ovat ja kuulla heidän ideoitaan. Mukavien työkavereiden merkitystä ei sovi myöskään unohtaa.

Työpäivät starttaavat vastaamalla asiakkaiden sähköposteihin. Asiakastapaamiset ovat merkittävä osa työpäivissä. Tapaamisia järjestetään joko etänä tai livenä ja toisinaan asiakkaat haluavat, että tapaamisen sijaan asiat pyritään hoitamaan puhelimitse.

On palkitsevaa nähdä kuinka asiakas saa käytyjen keskusteluiden pohjalta yrityksen perustamiseen liittyviä ajatuksia ja asioita selkiytettyä. Usein haetaan starttirahaa, ja  myönteisen päätöksen tultua uusi yrittäjä pääsee aloittamaan toimintansa. Huolellisen suunnittelun merkitystä ei voi korostaa liikaa. Yrityksen toiminnan käynnistäminen on helpompaa, kun toimintaan liittyviä asioita on jo etukäteen pohdittu perusteellisesti.

Ari Ainola, yrityskehittäjä

Miia-Mari Koskinen

Työssäni parasta on monipuoliset työtehtävät eikä toistaiseksi kahta samanlaista päivää ole tullut vielä vastaan. Työpäiväni koostuvat pääasiassa asiakastapaamisista, mutta tapaamisaiheet vaihtelevat yrityskohtaisesti. Niitä on esimerkiksi yritystoiminnan arviointi, talous- ja raha-asiat sekä omistajanvaihdokset.

Neuvontatyön lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja koulutuksia asiakkaille. Teemme myös paljon yhteistyötä eri tahojen, kuten kuntien ja oppilaitosten kanssa. Nautin, kun pääsen työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja jatkuvasti oppimaan uutta.

Työstä tekee tärkeää se, kun pystyy tarjoamaan asiakkaille apua ja ratkaisuja. Onnistumista kuvaa parhaiten tyytyväinen asiakas ja neuvonnasta saatujen ”oppien” vieminen onnistuneesti käytäntöön. Yrityksen menestyminen on jatkuvaa työtä, jossa me olemme mielellämme mukana.

Miia-Mari Koskinen, yrityskehittäjä  

 

Työtä, jolla on arvoa

Aidosti työtä, jolla on arvoa

Keuke on vakiinnuttanut asemansa Keskisellä Uudellamaalla arvostettuna ja luotettavana yrityskehitysorganisaationa. Meille on ajan myötä kertynyt vahva tietämys ja vankka käytännön kokemus alueen yritysten tarpeista, erikoisosaamista yrityskehityshankkeiden toteuttamisesta sekä toimivat verkostot, joita hyödynnämme asiakkaidemme hyväksi. Meille on tärkeää lunastaa asiakkaiden, omistajien ja sidosryhmien luottamus joka päivä.

Nämä arvot ohjaavat työtämme

Palvelualttius

Palvelemme asiakasta reippaalla asenteella ja autamme työkavereita sekä yhteistyökumppaneita onnistumaan.

Asiantuntijuus

Annamme asiantuntijuutemme asiakkaiden ja kollegojen käyttöön.

Ratkaisulähtöisyys

Etsimme asiakkaille eteenpäin vieviä ratkaisuja ja sparraamme toisiamme asiakkaiden eduksi.

Arvostus

Arvostamme, emme arvostele.

Sitkeys

Saavutamme tavoitteet yhdessä ja viemme asiat loppuun saakka.

 

Marianne Ahvenranta

Parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat ja heidän palautteensa. Ja tietysti ihanat ja huumorintajuiset työkaverit. Työyhteisössämme ei nipoteta turhasta, vaan asiakas on aina keskiössä. On helppo työskennellä työnantajalle, joka arvostaa samoja asioita kuin itse.

Työssäni olen apuna laskelmien teossa, annan vinkkejä markkinointiin, jelppaan yrityskaupoissa ja välillä myös kansainvälistymiseen ja vientiin liittyvissä kysymyksissä. Minun juttu on se, että aina pitää löytää jotain konkreettista, missä voi auttaa yritystä eteenpäin.

Tärkeintä on ettei yksikään yrittäjä  jää yksin. Sparrauskaveri löytyy puhelinsoiton päästä! Jos meiltä ei löydy parasta apua juuri sinun ongelmaan, niin sitten etsimme sellaisen tahon, jolta löytyy. Pahinta on jäädä murehtimaan kasvukipujaan tai talousvaikeuksiaan yksin, koska siitä noidankehästä ei löydy mitään uutta.

Marianne Ahvenranta, yrityskehittäjä 

Nina Mahlavuori

Tehtäväni on sparrata ja auttaa kaikenlaisia yrityksiä toimialasta, koosta sekä toimivuosista riippumatta. Apua saa aina, kun vain uskaltaa pyytää. 

Voin omasta kokemuksestani todeta, että vastaanotto Keukessa on ollut erittäin lämmin ja sen saman kokemuksen pyrimme tarjoamaan aina myös asiakkaillemme. Keukessa työskentelee upea 12 hengen asiantuntijatiimi, joka pystyy auttamaan yrityksiä ripeästi hyvinkin erilaisissa asioissa.

Keukessa tehdään työtä suurella sydämellä ja onkin ollut ilo huomata, miten paljon kehuja työmme on saanut yrittäjien suunnalta. On hienoa työskennellä organisaatiossa, jonka asiakkaista suurin osa on valmis suosittelemaan palvelujamme omille kavereilleen ja verkostoilleen. 

Nina Mahlavuori, yrityskehittäjä  

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori