Sisältöön »
 BIITTI - Yritystiimit Uudellamaalla

BIITTI - Yritystiimit Uudellamaalla -hanke (”Valtaus”) on PK-yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen keskittyvä kehittämishanke, jonka tavoitteena on kehittää kasvuntahtoisia uusmaalaisia yrityksiä kolmen eri profiiliteeman näkökulmista: uuden ajan digitaalisuus, innovatiiviset investoinnit sekä kehittyvät tuotanto- ja palveluketjut. Hankkeen päämääränä on edesauttaa yrityksiä tunnistamaan kasvupotentiaalinsa, parantamaan kasvukykyään ja työllistävyyspotentiaaliaan sekä hakemaan kasvua kotimaassa ja kansainvälisiltä markkinoilta.

Hanketta toteutetaan kolmen uusmaalaisen kehittämisyhtiön, Posintran (Itä-Uusimaa), Keuken (Keski-Uusimaa) ja Novagon (Länsi-Uusimaa) yhteistyönä. Kehitysyhtiöt kokoavat hankkeen Valtaus -kasvupalveluun yhteensä viisi yritysryhmää, joihin osallistuu yhteensä 60-85 kasvunnälkäistä yritystä. Hankkeessa toteutettava moniulotteinen tiimitoiminta luo kasvuntahtoisille yrityksille avoimen kehittämisalustan ja mahdollisuuden keskittyä oman kasvupolun rakentamiseen.

BIITTI-hankkeen päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2016–31.8.2019.

 

keuke-henkilosto-051639578280.jpg

Yrityspalvelupäällikkö

Riitta Backman

050 305 6771
riitta.backman(at) keuke.fi

 
 
 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy