Sisältöön »
 

Balanssi-kasvupalvelu

Balanssi-kasvupalvelu on suunnattu yrityksille, jotka haluavat kehittää kokonaisvaltaisesti vastuullisuuttaan. Suurin osa yrityksistä tiedostaa, että tänä päivänä vastuullisuus tulisi huomioida osana liiketoimintaa, mutta osalle yrityksistä tuottaa haastetta tunnistaa oman toiminnan osalta merkittävimmät vastuullisuusnäkökohdat, ja sitä kautta kohdistaa kehittämistoimenpiteitä oikeisiin asioihin. Tähän haasteeseen Balanssi-kasvupalvelulla pyritään vastaamaan niin, että vastuullisuus tule huomioiduksi yrityksessä kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta. Tällä tarkoitetaan sitä, että ympäristö- ja sosiaalisen vastuun lisäksi keskeisenä vaikuttimena on taloudellisen vastuu. Eli yrityksen kykyyn vastata taloudellisiin velvoitteisiinsa, kasvaa kannattavasti ja tuottaa liiketoiminnallista voittoa.

Vastuullisuustyön päällimmäisenä tavoitteena on tietenkin pienentää yrityksen toiminnasta aiheutuvia negatiivisia vaikutuksia sosiaaliseen sekä ekologiseen ympäristöön. Keskeisessä roolissa on yritysten hiilijalanjäljen pienentäminen päästövähennyksiä tuottavilla sekä energiatehokkuutta parantavilla toimenpiteillä. Toimenpiteet tulee kuitenkin suhteuttaa yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin sekä käytettävissä oleviin resursseihin. Parhaimmillaan yrityksillä on mahdollista saavuttaa vastuullisuuden avulla kilpailuetua, mutta oleellista on myös huomioida oleelliset vastuullisuusvaatimukset yrityksen kilpailukyvyn säilyttämisen kannalta.

Balanssi-kasvupalvelu osallistuvan yrityksen kanssa toteutetaan 6 – 8 yrityksen vastuullisuusteemojen ympärille räätälöityä yrityskohtaista workshoppia ja lisäksi palveluun kuuluu kaksi yritysryhmän kanssa yhdessä toteutettavaa vastuullisuusteeman workshoppia.

Balanssi toteutetaan kahdessa osatoteutuksessa, ja molempiin osatoteutuksiin otetaan mukaan 7–10 yritystä, jotka haluavat panostaa vastuullisuusasioidensa kehittämiseen. Ensimmäinen osatoteutus käynnistyi tammikuussa 2024 ja yritykset voivat ilmoittautua mukaan kevään 2024 aikana. Toinen osatoteutus alkaa vuoden 2025 keväällä, ja jatkuu aina vuoden 2026 marraskuuhun saakka. Palvelu on osallistuville yrityksille maksuton.

Palvelun päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

 

matti-korhonen-nelio.jpg

Yrityskehittäjä

Matti Korhonen

050 537 0179
matti.korhonen(at)keuke.fi

 

keuke-henkilosto-08-miia.jpg

Yrityskehittäjä

MIIA-MARI KOSKINEN

050 368 4147
miia-mari.koskinen(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori