Sisältöön »
 

Digidiili -kasvupalvelu

Digidiili -kasvupalvelu on suunnattu keskisellä Uudellamaalla toimiville tuotannollisille yrityksille. Kasvuohjelmassa vahvistetaan yritysten digitaalista osaamista ja kykyä hyödyntää digitaalista teknologiaa.

Kasvupalveluun kuuluvat muun muassa yrityskohtaiset digikyvykkyys- ja arvoketjuanalyysit sekä digitalisaatiostrategian laatiminen. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua myös yhteistä oppimista edistävään verkostoon ja tehdä kokeilevia toimenpiteitä digitalisaation edistämiseksi omassa yrityksessään.

Tarjoamme yrityksille kasvutietä digitaalisen osaamisen vahvistamiseksi, kokeilemiseksi ja liiketoimintaan viemiseksi. Ohjelman tuloksena yritykset saavat käyttöönsä digitalisaatiostrategian ja konkreettisen toimenpidesuunnitelman, jotka auttavat viemään digitaaliset hankkeet käytäntöön sekä arvioimaan TKI-toimintoja suunnitelmallisemmin tulevaisuuteen.

Kasvupalvelun tuloksena yritykset pystyvät vastaamaan paremmin digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin sekä vahvistamaan kilpailukykyään paikallisesti ja globaalisti. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää digitaalista teknologiaa tehokkaammin kokonaisvaltaisessa liiketoiminnan kehittämisessä.

Digidiili käynnistyy helmikuussa 2024 ja jatkuu aina vuoden 2026 loppuun saakka. Päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

  

 

keuke-henkilosto-051639578280.jpg

Yrityspalvelupäällikkö

Riitta Backman

050 305 6771
riitta.backman(at) keuke.fi

 

valtteri-sarkkinen-print2138687070.jpg

Yrityskehittäjä

valtteri sarkkinen

050 596 1765
valtteri.sarkkinen(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori