Sisältöön »
 

Luotsi-palvelu luotsaa yrityksiä eteenpäin koronakriisistä

Luotsi – Yritysten muutoskyvykkyys -hankkeen tavoitteena on edesauttaa yritysten nopeaa toipumista koronakriisistä, luomalla mahdollisuuksia tulevaisuuden asiakaspolun ymmärtämiseen ja sen pohjalta täysin uusien digituotteiden ja -palveluiden kehittämiseen.

Luotsi tuo yrittäjien käyttöön valmennusmallin, joka tähtää tulevaisuustyöskentelyn ja palvelumuotoilun keinoin yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseen. Luotsi-palvelussa etsimme yhdessä yrittäjän kanssa yritykselle taloudellista kasvua tuovia ratkaisuja kuten uusia palveluita kilpailukyvyn edistämiseksi. Palvelu sisältää muutostarpeiden kartoituksen, muutoskyvykkyysvalmennuksen, verkostoitumis- ja inspiraatiotilaisuuksia sekä alueiden omat luotsauspäivät, jotka Keski-Uudellamaalla keskittyvät jokaiselle yrittäjälle tarjottavaan palvelun kehittämiseen valittavan konsultin tai asiantuntijan kanssa. Yrityskohtaiset luotsauspäivät rakentuvat jokaisen yrityksen tarpeen mukaan.

Pääkohderyhmänä ovat luovien alojen, hyvinvointi- ja liikunta-alojen sekä muiden palvelualojen mikro- ja pienyritykset.

Luotsi hankkeen päätoteuttaja on Posintra Oy ja osatoteuttajia ovat Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy.

Hanke on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2021-31.8.2023. REACT-EU -hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Luotsi -palvelu

 

nina-luotsi3758788760.jpg

Yrityskehittäjä

NINA MAHLAVUORI

050 377 2543
nina.mahlavuori(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori