Sisältöön »
 

RECOIN

RECOIN -hankkeen päätavoitteena on vahvistaa uusmaalaisten pk-yritysten edellytyksiä ja valmiuksia kasvaa ja kansainvälistyä kehittämällä niiden innovointikyvykkyyttä ja osaamista, parantamalla markkina-, tulevaisuus- ja teknologiatietoutta sekä laajentamalla kontaktiverkkoa. Tämä luo osallistuville yrityksille mahdollisuuksia innovoida tuotteita ja palveluja ydinliiketoiminnan ja kotimarkkinoiden ulkopuolelle sekä rohkeutta uusiin avauksiin.

RECOIN -hankkeessa luodaan systemaattinen prosessi pk-yritysten innovaatiotoiminnan ja sitä kautta kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseen saattamalla suuryritysten (kannustinyritysten) markkinaymmärrys ja tulevaisuustieto yhdessä viimeisimmän tutkimustiedon kanssa uusmaalaisten pk-yritysten käyttöön. Yritysten innovaatiotoimintaa vahvistetaan laajentamalla tietoisuutta tulevaisuuden teknologioista ja sekä auttamalla tunnistamaan kannustinyritysten imussa eurooppalaisia kasvu- ja kehitysalustoja, joiden kautta kehittämistyöhön voidaan hakea lisäresursseja.

Hankkeen aikana ruopataan aktiivisesti toimialueen pk-yrityksiä, vauhditetaan niiden innovaatiotoimintaa, kannustetaan yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä pyritään poistamaan kasvun pullonkauloja. Kannustinyrityksiä kuulemalla kerätään viimeisintä markkina- ja tulevaisuustietoa, jota täsmennetään tutkijahaastatteluin. Brainstormausten, innovaatiosessioiden ja hackathonien avulla viimeisin tieto välitetään kiinnostavalla ja konkreettisella tavalla alueen pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tueksi yhdessä kv-rahoitusmahdollisuuksien kanssa.

Hankkeen tuloksena mukana olevien yrityksien substanssi- ja liiketoimintaosaaminen paranee. Ketterästä skannerointi- ja parviälytyöstä tulee pysyvä osa niiden strategiatyötä. Hankkeessa mukana olevat yritykset tekevät kartoituksia ja avauksia uusille liiketoiminta-alueille tai uusiin markkinoihin. Ne innovoivat uusia tai parannettuja tuotteita, tuotantomenetelmiä, teknologioita tai palveluita. Pidemmällä aikavälillä yritysten edellytykset toimia kilpailukykyisesti kansainvälisillä markkinoilla paranevat.

RECOIN -hankkeen päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR. Hankkeen toteutusaika on 1.10.2019 – 31.12.2021.

Euroopan aluekehitysrahasto Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020Uudenmaan liitto

 

keuke-henkilosto-051639578280.jpg

Yrityspalvelupäällikkö

Riitta Backman

050 305 6771
riitta.backman(at) keuke.fi

 
 
 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy