Sisältöön »
 

RECOIN

RECOIN -hankkeen päätavoitteena on vahvistaa uusmaalaisten pk-yritysten edellytyksiä ja valmiuksia kasvaa ja kansainvälistyä kehittämällä niiden innovointikyvykkyyttä ja osaamista, parantamalla markkina-, tulevaisuus- ja teknologiatietoutta sekä laajentamalla kontaktiverkkoa. Tämä luo osallistuville yrityksille mahdollisuuksia innovoida tuotteita ja palveluja ydinliiketoiminnan ja kotimarkkinoiden ulkopuolelle sekä rohkeutta uusiin avauksiin.

RECOIN -hankkeessa luodaan systemaattinen prosessi pk-yritysten innovaatiotoiminnan ja sitä kautta kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseen saattamalla suuryritysten (kannustinyritysten) markkinaymmärrys ja tulevaisuustieto yhdessä viimeisimmän tutkimustiedon kanssa uusmaalaisten pk-yritysten käyttöön. Yritysten innovaatiotoimintaa vahvistetaan laajentamalla tietoisuutta tulevaisuuden teknologioista ja sekä auttamalla tunnistamaan kannustinyritysten imussa eurooppalaisia kasvu- ja kehitysalustoja, joiden kautta kehittämistyöhön voidaan hakea lisäresursseja.

Hankkeen aikana ruopataan aktiivisesti toimialueen pk-yrityksiä, vauhditetaan niiden innovaatiotoimintaa, kannustetaan yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä pyritään poistamaan kasvun pullonkauloja. Kannustinyrityksiä kuulemalla kerätään viimeisintä markkina- ja tulevaisuustietoa, jota täsmennetään tutkijahaastatteluin. Brainstormausten, innovaatiosessioiden ja hackathonien avulla viimeisin tieto välitetään kiinnostavalla ja konkreettisella tavalla alueen pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tueksi yhdessä kv-rahoitusmahdollisuuksien kanssa.

Hankkeen tuloksena mukana olevien yrityksien substanssi- ja liiketoimintaosaaminen paranee. Ketterästä skannerointi- ja parviälytyöstä tulee pysyvä osa niiden strategiatyötä. Hankkeessa mukana olevat yritykset tekevät kartoituksia ja avauksia uusille liiketoiminta-alueille tai uusiin markkinoihin. Ne innovoivat uusia tai parannettuja tuotteita, tuotantomenetelmiä, teknologioita tai palveluita. Pidemmällä aikavälillä yritysten edellytykset toimia kilpailukykyisesti kansainvälisillä markkinoilla paranevat.

RECOIN -hankkeen päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR. Hankkeen toteutusaika on 1.10.2019 – 31.12.2021.

Euroopan aluekehitysrahasto Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020Uudenmaan liitto

 

keuke-henkilosto-051639578280.jpg

Yrityspalvelupäällikkö

Riitta Backman

050 305 6771
riitta.backman(at) keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

07.06.2023
klo 08:30

KUTSU: Joka yrittäjän juridiikkakoulu: Kuka perii yrityksen ja millä hinnalla?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori