Innehåll »
 

Utvecklingscentret för mellersta nyland

Hur ser framtiden ut för ditt företag? Är det dags för tillväxt eller för att optimera verksamheten? Är strategin tydlig? Du har kanske ställt dig följande frågor: Hur ska jag marknadsföra och sälja mina tjänster och hur får jag nya kunder? Hur följer jag mitt företags finanser och lönsamhet? Hur prissätter jag mina produkter eller tjänster? Med vem skulle jag kunna nätverka och hur skulle jag kunna få nya partners? Vi kan hjälpa dig att hitta svar på dina frågor om till ex. marknadsföring, produktifiering och investeringsfinansiering.

Att utveckla kontinuerligt är viktigt för en framgångsrik affärsverksamhet. Framgång innebär inte tillväxt i bara numren, men en kontinuerlig utveckling av tjänsterna, produkterna och marknadsföringen på ett sätt som möter kundernas behov.


Hur skulle vi hos keuke kunna hjälpa dig och ditt företag?

Keuke är ett lokalt utvecklingsbolag som hjälper företag i Mellersta Nyland att utvecklas och växa på områdena Träskända, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Borgnäs, Sibbo och Tusby. Mer och mer folk på området har hittat våra tjänster och kommer till oss via en rekommendation av en företagarkollega. Vi har alltså många bra företagshistorier att berätta – kunde din historia bli en av dessa?

Keukes uppgift är att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda existerande företag och genom att skapa förutsättningar för ny affärsverksamhet. Keuke betjänar företag oavsett ålder, storlek och sektor. Vi hjälper dig till. ex att aktivera din marknadsföring och försäljning, att genomgå företagets finanser eller finansieringsmöjligheter, att nätverka, att internationalisera verksamheten och även när det är dag för ägarbyte. Våra grundrådgivningstjänster är avgiftsfria.

Välkommen hos Keuke!

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen