Innehåll »
 

Borgnäs

Juha Vääräkangas Luontokuvat

Juha Vääräkangas

”Det bästa är att Keuke alltid ger just den hjälp man behöver, när man behöver den.”

Studio och post under samma tak

Fotograf Juha Vääräkangas tog steget till att bli företagare på heltid efter 18 års övervägande. Vääräkangas, som började med naturbilder, fotograferar både för företag som för privatpersoner. Naturfotografering gör han nu bara på beställning.

”Jag började som företagare under kanske den värsta tiden år 2008. Jag funderade på hur det skulle gå, men det har faktiskt gått bra. Jag gick och träffade Keuke när jag miste mina gamla studioutrymmen och blev tvungen att fundera på en ny lokal. Samtidigt kom min fru på idén om att bli postombud.”

Vääräkangas fru startade ett företag som postombud och driver i samband med det en presentbutik. I samma affärsutrymme finns också Vääräkangas studio och båda kan hjälpa varandra vid behov.

”Keuke hjälpte oss att reda ut det här med företagspost. Vi kalkylerade och redde ut vad som krävs för att driva ett sådant företag och vilken avkastning det ger.”

Kalkyleringar och ägandefrågor

Keuke hjälpte paret också i frågor om hur man köper en affärslokal.

”De här affärsutrymmena var man tvungen att köpa, de hyrdes inte längre ut. Keuke gjorde beräkningar åt oss om hur våra inkomstbaser räcker till för amorteringen och hur affärerna ska förverkligas när det ju faktiskt är fråga om två företag, två firmanamn, och när ägaren av affärslokalen var vi som privatpersoner.”

”Det fanns faktiskt ganska mycket att reda ut i frågan. Det behövdes bland annat uttalanden från skattejurister, men som tur fick vi hjälp med det. Vi funderade också över om fastighetshandeln krävde att vi ändrade bolagsform. Keuke var verkligen till stor hjälp.”

Så var Keuke som rådgivare

”Keuke hjälpte oss med att lösa ägande- och skattefrågor när man skaffar en egen affärslokal. Vi fick en väldigt bra service och goda råd.”

<

Företagare Juha Vääräkangas, Juha Vääräkangas Luontokuvat, Borgnäs

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen