Innehåll »
 

Tillväxttjänsten Digitalisering deal

Tillväxttjänsten Digitalisering deal riktar sig till produktionsföretag i centrala Nyland. Tillväxtprogrammet stärker företagens digitala kompetens och förmåga att utnyttja digital teknik. 

Tillväxttjänsten omfattar bland annat företagsspecifika analyser av digital kompetens och värdekedjor samt utarbetande av en digitaliseringsstrategi. Företagen har också möjlighet att delta i ett nätverk som främjar gemensamt lärande och utföra försöksåtgärder för att främja digitaliseringen i sitt företag. 

Vi erbjuder företagen en tillväxtväg för att stärka den digitala kompetensen, pröva den och införa den i affärsverksamheten. Som ett resultat av programmet får företagen tillgång till en digitaliseringsstrategi och en konkret åtgärdsplan som är till hjälp för att implementera digitala projekt i praktiken samt att mer planmässigt bedöma framtida FoUI-aktiviteter.

Som ett resultat av tillväxttjänsten kan företagen bättre reagera på möjligheterna och utmaningarna med digitaliseringen samt stärka sin konkurrenskraft lokalt och globalt. Tjänsten erbjuder en möjlighet att utnyttja digital teknik allt effektivare i den övergripande utvecklingen av affärsverksamheten. 

Digitalisering deal startar i februari 2024 och pågår till utgången av 2026. Huvudfinansiär är Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF).

 

keuke-henkilosto-051639578280.jpg

Chef för företagstjänster

Riitta Backman

050 305 6771
riitta.backman(at) keuke.fi

 

valtteri-sarkkinen-print2138687070.jpg

Företagsrådgivare

valtteri sarkkinen

050 596 1765
valtteri.sarkkinen(at)keuke.fi

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen