Innehåll »
 

Luotsi-tjänsten lotsar företag vidare efter coronakrisen

Målet med projektet Luotsi – Yritysten muutoskyvykkyys, som fokuserar på förändringsförmåga, är att främja en snabb återhämtning för företag efter coronakrisen genom att hjälpa dem förstå framtidens kundresa och därigenom utveckla helt nya digitala produkter och tjänster.

Luotsi ger företagarna tillgång till en coachningsmodell som strävar till att öka företagets affärsverksamhet med hjälp av framtidsarbete och tjänstedesign. I Luotsi-tjänsten söker vi tillsammans med företagaren lösningar som ger ekonomisk tillväxt åt företaget, exempelvis nya tjänster som ökar konkurrenskraften. Tjänsten omfattar en kartläggning av förändringsbehoven, coachning i förändringsförmåga, tillfällen för nätverkande och inspiration samt regionala lotsningsdagar, som i Mellersta Nyland fokuserar på tjänstutveckling tillsammans med en valbar konsult eller sakkunnig som erbjuds varje företagare. De företagsspecifika lotsningsdagarna planeras utgående från företagets behov.

Huvudmålgruppen är mikro- och småföretag inom kreativa brancher, hälso- och motionsbranscher samt andra servicebranscher.

Luotsi-projektets huvudgenomförare är Posintra Oy och delgenomförare är Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab och Novago Yrityskehitys Oy.

Projektet finansieras av Europeiska socialfonden. Projektet genomförs 1.8.2021–31.8.2023. Finansiering av REACT-EU-projekt hör till de åtgärder Europeiska unionen vidtagit på grund av covid-19-pandemin.

 

nina-luotsi3.jpg

Företagsutvecklare

Nina Mahlavuori

050 377 2543
nina.mahlavuori(at)keuke.fi

 
 
 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss och boka en gratis träff eller skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret nedan.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Gå med i e-postlistan »

 

karta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab
Puuvalonaukio 2D, 2. krs / 2. vån, 04200 Kerava / Kervo

Visa på kartan »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Produkter i korgen: 0  / Boka tid »  / Töm korgen