Sisältöön »
 

Yritysneuvonta

Me tarjoamme sinulle monta tapaa asioida, saada palvelua ja kehittää yritystäsi. Valitse sinulle sopivin tapa: osallistu koulutuksiimme ja tapahtumiimme, soita tai varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Henkilökohtainen tapaaminen

Voit varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen toimistollemme. Tulemme mielellämme myös tapaamaan sinua yrityksesi tiloihin.

Puhelinneuvonta

Nopeissa asioissa voimme opastaa myös puhelimessa. Ennen tapaamista on hyvä käydä puhelimessa läpi odotukset ja tarvittavat alkuvalmistelut. Voimme pyytää sinua ottamaan mukaan esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman, markkinointisuunnitelman tai laskelmia.

Sähköiset neuvontapalvelut

Yritystulkista löydät yrittämiseen liittyvän perustiedon ajantasaisena ja paikallisesti tuotettuna. Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat sekä kattavan lomakkeiston (laskupohjat, matkalaskupohjan, sopimuspohjat jne.) yrittäjän arjen avuksi.

Koulutus- ja infotapahtumat

Järjestämme vuoden aikana useita info- ja koulutustapahtumia yrittämisen ajankohtaisista aiheista. Tapahtumamme ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja niihin voi ilmoittautua kaikki toiminta-alueemme yritykset ja yrittäjät.

Klinikat

Klinikalla pääset pintaa syvemmälle. Järjestämme infotilaisuuksiin ja muihin teemavalmennuksiin liittyen erityisiä klinikoita, joissa pääset pohtimaan asioita asiantuntijoiden kanssa. Klinikat liittyvät esim. markkinointiin, vientiin tai omistajanvaihdoksiin.

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

12.04.2023
klo 17:00

KUTSU: Joka yrittäjän talouskoulu: KANNATTELETKO VAI TEETKÖ KANNATTAVAA LIIKETOIMINTAA?

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori