Sisältöön »
 
 
 

Nopea startti yrityksen kehittämiseen

varaa aika klinikalle

Millaista tukea tai apua sinä yrittäjänä tarvitset? Mitä yrityksesi on vailla? Onko sinulla haasteita markkinoinnissa tai myynnissä? Pitäisikö niitä tehdä enemmän, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Tai onko suunnitelmissa omistajanvaihdos, mutta ensimmäisen askeleen ottaminen on haasteellista? Kaipaatko apua talouden lukujen ymmärtämiseen ja kannattavuuden varmistamiseen, mutta et osaa muotoilla mitä oikein tarvitset? 

Olemme koonneet kokoelman klinikoita, joiden avulla pääset helposti alkuun ja oikealle tielle yrityksesi kehittämisessä. Tutustu palveluihimme ja varaa kätevästi aika samalla istumalla. Täyttämällä Varaa aika -napista tulevan lomakkeen tiedot, otamme pikimmiten sinuun yhteyttä yhteisen ajan löytämiseksi. 

 
 

Markkinointiklinikka

Markkinointiklinikka

Tämän maksuttoman neuvontatapaamisen jälkeen tunnet asiakkaasi ja sinun on helpompi suunnitella ja tehdä yrityksesi markkinointia.

Varaa aikaLue lisää

Myyntiklinikka

Myyntiklinikka

Tämän maksuttoman neuvontatapaamisen jälkeen sinulla on selkeä kuva onnistuneesta  B2B-myyntiprosessin kontaktoimisesta ja osaat viedä oman myyntipuheesi maaliin asti.

Varaa aikaLue lisää

Talousklinikka

Talousklinikka

Tämän maksuttoman neuvontatapaamisen jälkeen ymmärrät paremmin yrityksesi talouden tunnuslukuja ja osaat johtaa yritystä tilinpäätöksen tarjoaman tiedon pohjalta.

Varaa aikaLue lisää

Tuotekehitysklinikka

Tuotekehitysklinikka

Tämän maksuttoman neuvontatapaamisen jälkeen osaat viedä idean valmiiksi tuotteeksiLisäksi sinulla on ymmärrys siitä, mitä onnistuneen tuotekehitysprojektin läpiviemiseen tarvitaan.

Varaa aikaLue lisää

Omistajanvaihdosklinikka

Omistajanvaihdosklinikka

Tämän maksuttoman neuvontatapaamisen jälkeen ymmärrät, millainen prosessi omistajanvaihdos on ja mitä kaikkea pitää huomioida, kun olet myymässä yritystäsi. 

Varaa aikaLue lisää

Henkilöstöklinikka

Henkilöstöklinikka

Tästä maksuttomasta neuvontapaamisesta saat turvallisen lähtölaskennan työnantajaksi. Sinulla on käsitys mitä työntekijä maksaa, mistä työntekijöitä voi löytää ja mitä kaikkea kuuluu työnantajan velvollisuuksiin.

Varaa aikaLue lisää

Kansainvälistymisklinikka

Kansainvälistymisklinikka

Mitä vaaditaan, jos aikoo lähteä kansainvälisille markkinoille? Onko minulla ja yritykselläni riittävät rahkeet kansainvälistymiseen? Tehdään yhdessä kansainvälistymistesti! 

Varaa aikaLue lisää

 


Digiliikkuja – yrityspalveluja 24/7 hanke 

        

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori