LIIKETOIMINNAN ARVIOINTI

Tiedätkö minne yrityksesi on menossa vai tuntuuko siltä, että harhailet sokeana pimeässä? Onko sinun yritykselläsi liiketoimintasuunnitelma ja strategia sen toteuttamiseen? Yrityksen tarkoitus, tavoitteet ja toiminta konkretisoituvat liiketoimintasuunnitelmassa, joten on tärkeää, että suunnitelmaa päivitetään säännöllisesti. 

LATAA ILMAINEN YRITYKSEN HEALTH CHECK OPAS TÄSTÄ


Miten me Keukessa autamme?

Me Keukessa autamme sinua kirkastamaan liiketoimintasuunnitelmasi ja autamme sinua löytämään punaisen langan kaikkien rönsyjen keskeltä. Se tapahtuu käymällä läpi seuraavat askeleet: 

1. Miksi me olemme olemassa?

Muistatko vielä, miksi aikanaan ryhdyit yrittäjäksi? Muistatko mikä olikaan se varsinainen liikeidea? Vuosien varrella liikeidea on varmasti muuttunut, muokkaantunut ja ehkä jopa kokonaan vaihtunut. On kuitenkin enemmän kuin tärkeää välillä pysähtyä miettimään olemassaolon oikeutusta. Miksi tämä yritys on olemassa ja ketä varten? Mitkä ovat yrityksemme arvot? Mikä on meidän todellinen missiomme?

2. Mihin olemme menossa?

Kun tiedät yrityksen mission eli sen, miksi yritys on olemassa, on katsottava eteenpäin ja mietittävä, mihin yritys on matkalla. Siihen tarvitaan visio eli unelma. Visio on voi olla epämääräinenkin, mutta mitä tarkempi se on, sitä helpompi sitä kohti on mennä. Haluatko olla viiden vuoden päästä Suomen paras alallasi, uranuurtaja seudullasi tai ehkä maailman kolmanneksi suurin? Haluatteko kasvaa, lisätä kannattavuutta vai jotain muuta? Muista, että tavoitteita ja unelmia pitää olla. Paikallaan seisominen vie yritystä vain taaksepäin.

3. Miten sinne päästään?

Matka kohti visiota tapahtuu pienempien tavoitteiden kautta. Sitä varten on tehtävä sotasuunnitelma eli strategia. Strategiassa määritellään ne tavat ja konkreettiset valinnat, joiden avulla tavoitteisiin päästään. Kansainvälistyminen voi olla yksi valinta kasvulle, samoin yrityskaupat tai toiminta-alueen kasvattaminen. Pitää myös päättää, tekeekö kasvun täysin yksin vai alihankkijaverkoston ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

4. Johda, sitouta ja tee

Visio ja strategia ovat koko yrityksen yhteinen juttu. Kukaan ei voi toteuttaa strategiaa yksin ja siksi strategian konkretisoiminen ja koko henkilöstön ottaminen mukaan sen toteuttamiseen on todella tärkeää. Jokaisen työntekijän täytyy tietää minne yritys on matkalla ja miksi. Strategian noudattaminen vaatii työtä, mutta se myös palkitsee. Kun strategiassa on selkeitä ja ymmärrettäviä tavoitteita, joita on helppo mitata, on vastuut myös helppo jakaa. Kehityskeskustelu on siihen hyvä paikka. 

keuke-henkilosto-08809333431.jpg

Yrityskehittäjä

MIIA-MARI KOSKINEN

050 368 4147

miia-mari.koskinen (at) keuke.fi

nina.jpg


Yrityskehittäjä

NINA MAHLAVUORI

050 377 2543

nina.mahlavuori (at) keuke.fi

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

26.01.2022
klo 08:30

KUTSU: keuken aamukoulu- Tuloksellinen markkinointi huutaa sisältöä

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

ONLINE-AJANVARAUS

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor