Sisältöön »
 

Rahoitus

 
 

Kasvuun tarvitaan rahaa – aikakin on sitä. Yrityksen rahoitus tulee suunnitella niin, että yrityksesi kasvu ja kehittyminen pysyvät hallinnassa. Hyvin suunniteltu on tässäkin asiassa jo puoliksi tehty.

Autamme sinua kartoittamaan yrityksesi kokonaisrahoitustarpeen ja selvittämään erilaiset rahoitusvaihtoehdot ja -ratkaisut. Taloudellista kannattavuutta pystymme arvioimaan tekemällä tarvittavat rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat. Vain huolellisen suunnittelun kautta voit varmistua siitä, että yritysesi toimii kannattavalla pohjalla.

Autamme myös rahoitushakemusten laatimisessa ja tarvittavien liitteiden hankkimisessa esimerkiksi pankille tai Finnveralle. Tällaisia ovat esimerkiksi rahoitus- ja tulosennustelaskelmat sekä liiketoimintasuunnitelmien tarkennukset. Laskelmat ja liiketoimintasuunnitelma ovat usein myös edellytys ennen kuin voit hakea rahoitusta tai tukea yritystoiminnan aloittamiseksi.

Maaseutuohjelman kautta on mahdollista hakea esimerkiksi investointitukea toiminnan laajentamiseen ja kehittämiseen sekä avustusta erilaisiin kokeiluihin ja yrityksen perustamiseen. Autamme hakemusten tekemisessä ja tietoa maaseutuohjelmasta löydät Uusi maaseutu -sivustolta sekä paikallisista Leader -ryhmistä:

Mieti rahoitustarpeesi:

  • Mihin tarvitset rahaa: kassan hallintaan vai hankintoihin?
  • Paljonko rahaa tarvitset ja milloin?
  • Mitä vastaan rahat saadaan (vakuudet)?
  • Mistä rahat hankitaan?


Pidä yrityksesi rahoitusrakenne vahvana:

  • Riittävä oma pääoma tekee yrityksestäsi vakavaraisemman eli kykysi selviytyä velvoitteista pitkällä aikavälillä paranee.
  • Vahva oma pääoma tekee yrityksestäsi myös rahoittajan silmissä kiinnostavan. Lainaa tai muuta yrityksen ulkopuolista rahoitusta on huomattavasti helpompi saada
  • Oma pääoma muodostuu useimmin omistajien yritykseen sijoittamasta pääomasta ja tulorahoituksesta. Hyvä tulos vahvistaa omaa pääomaa.
  • Pidä yrityksen kassa kunnossa. Kassanhallinnan tarkoituksena on varmistaa, että yrityksesi maksuvalmius on hyvä ja kassassa on riittävästi varoja päivittäisen maksuliikenteen hoitamiseksi. Jos maksuvalmiutesi on heikko, vakavarainenkin yritys voi kaatua nopeasti.


 

keuke-henkilosto-08-miia.jpg

Yrityskehittäjä

MIIA-MARI KOSKINEN

050 368 4147
miia-mari.koskinen(at)keuke.fi

 

matti-korhonen-nelio.jpg

Yrityskehittäjä

Matti Korhonen

050 537 0179
matti.korhonen(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori