Sisältöön »
 

Verkostoituminen

Yrittäjän elämä on usein hektistä ja välillä myös yksinäistä. Verkostot ovat erityisesti yksinyrittäville tärkeä voimavara. Verkosto tukee yrittäjää ja auttaa jaksamaan.

Verkoston avulla voit kehittää uusia toimintoja ja palveluja sekä luoda kilpailuetua. Lisäksi yhteistyö voi lisätä uskottavuutta potentiaalisen asiakkaan silmissä ja auttaa menestymään paremmin kilpailutuksissa.

Verkostoituminen on yrittäjyyden ydintä, sillä tarvitset kavereita moneen asiaan. Kokeneemmalta saat neuvoja ja voit ratkoa ongelmia yhdessä. Voit jakaa ja saada ideoita, tietoa trendeistä ja uutuuksista tai tavoittaa laajemmat markkinat.

Kumppaneiden avulla voit löytää säästöjä ja lisätä tehokkuutta, jakaa kustannuksia ja riskejäkin. Opit aina jotain uutta, kun kuljet mieli avoimena ja kartutat taitojasi parhaiden kanssa. Verkostoissa voit vaikuttaa ja valvoa etujasi, saada arvostusta työllesi ja yrityksellesi. Kollegat ovat mainio vertaistuki.

Kenen kanssa kasvat?

Verkosto ei synny itsestään. Sen luominen ja kehittäminen edellyttää motivaatiota ja halua tehdä yhteistyötä. Keukelaisilla on myös laaja joukko kumppaneita, jotka toimivat yrittäjän kasvun kavereina. Järjestämme ympäri vuoden yrittäjätilaisuuksia, yritystreffejä ja monipuolista koulutusta. Toimimme yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen ja yrityskummien kanssa sekä autamme sinua sopivien yrittäjäkumppaneiden löytämisessä.

Tule juttelemaan keukelaisten kanssa ja osallistu tilaisuuksiimme.

Yrittäjän kaverit

 

minna-pysty.jpg

Yrityskehittäjä

MINNA LOJANDER

041 525 8485
minna.lojander(at)keuke.fi

 

nina-luotsi3758788760.jpg

Yrityskehittäjä

NINA MAHLAVUORI

050 377 2543
nina.mahlavuori(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori