Sisältöön »
 

Yrityskummit ry

Suomen Yrityskummit ry auttaa maksutta ja luottamuksella kaikkia mikro- tai pienyrittäjiä. Yrityskummit auttavat yritystäsi kehittämään uusia toimivia liiketoimintaratkaisuja ja ovat tukenasi liiketoimintaasi liittyvien haasteidesi ratkaisemisessa. Yrityskummipalvelut tukevat ja täydentävät alueellisia yrityspalveluja.

Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka ovat lupautuneet antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten ja kuntien elinkeinotoiminnan kehittämiseen. Keski-Uudenmaan yrityskummien vahvuuksia ovat mm. liikkeenjohto, tuotanto, rahoitus, markkinointi ja mainonta, kansainvälistyminen ja omistajanvaihdokset jne.

Yrityskummi tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisin silmin. Yrityksen liiketoimintaan liittyvät päätökset ja toimenpiteet tehdään aina yrityksen/yrittäjän toimesta ja ne ovat hänen vastuullaan. Yrityskummi on riippumaton asiantuntija ja luottamuksellinen keskustelukumppani. Verkostoituminen ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen läpikäyminen ovat osa yrityskummin työkalupakkia.

Ota yhteyttä ja pyydä yrityskummia:

http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia tai soita Keuken ajanvaraukseen: p. 050 341 3210

 

minna-pysty.jpg

Yrityskehittäjä

MINNA LOJANDER

041 525 8485
minna.lojander(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori